Sztárok

Megnősül az X-Faktor sztárja?

Megkaphatna megannyi szexbombát, glamour-lányt, az X-Faktor győztese mégis egy visszafogott, bájos szépséget választott társául. A pszichológus szerint Csaba ebben is divatot teremthet, és nagyon jó példával szolgál.

Megnősül az X-Faktor sztárja!Nekem ő a legszebb – ezt mondta Vastag Csaba kedveséről, Katáról a napokban egy interjúban.
Csaba szerint Kata a legszebb és legmegértőbb kedves, hiszen a tehetségkutató zűrzavaros időszaka idején sem panaszkodott, bízott benne, és nem sérelmezte, hogy egy ideig kevesebb időt tölthet a párjával. Egyes fórumokon és Csaba közvetlen környezetében pedig az a hír is felröppent, hogy a lány már gyűrűs menyasszonya Csabának.

Az énekes mindenesetre a pszichológus szerint még divatot is teremthet azzal, hogy nem egy plasztikcica oldalán találta meg a boldogságot, hanem egy normális, visszafogott lány mellett.

– Végre egy sztár, aki példát mutathat, hogy normális párkapcsolatban él egy normális lány oldalán! Ezt kell követni és nem a Való Világban látott nőket. Egyszerűen elborzadok, ha arra gondolok, hogy a fiatal lányoknak esetleg a Szandika-féle műnők lesznek a szépségideáljai. Döbbenet! Örülnék, ha inkább normális, visszafogott hölgyeket választanának példaképül – mondta el dr. Csides Kata.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top