Sztárok

Nicole Kidman vallomása: “Elhagytak”

Nicole Kidman egy interjúban bevallotta, nagyon fáj neki, hogy két örökbe fogadott gyermeke úgy döntött, nem akar vele élni, inkább Tom Cruise-t választották. Nicole úgy érzi: elhagyták.

Nicole Kidman még Tom Cruise-zal fogadta örökbe a kis Connort és Isabellát. A hajdani házaspárnak természetes úton nem jött össze a kisbaba, ezért döntöttek úgy, hogy magukhoz vesznek két árvát. Ám házasságukat az örökbefogadás sem mentette meg, 2001-ben tízévnyi házasság után elváltak. A két sztár a bíróságon közös felügyeletben egyezett meg, de amikor a gyerekek nagyobbak lettek, úgy döntöttek, hogy nem akarnak Kidmannel élni. „Máig sem dolgoztam fel, hogy a gyerekek elhagytak engem. Azt kívánom, hogy bárcsak velem élnének” – fakadt ki Kidman.

Isabella és Connor

Isabella és Connor

„Nagyon fájt, amikor Tomot választották, és nem értettem. Nem értem máig sem. Nagyon szeretem őket, és mindig is szeretni fogom. Soha nem felejtem el a pillanatot, amikor Isabella először hívott anyunak. Már két éve velünk élt, amikor képes volt kimondani ezt a szót. Csak zokogni tudtam a meghatottságtól” – olvasható a Daily Mail oldalán. Kidmannak egyébként már van egy édeslánya Keith Urban zenésztől. Cruise is apa lett, neki Katie Holmes színésznőtől született egy lánya, Suri.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top