Sztárok

Pedofilok kézikönyvét árulták a világhálón

Döbbenetes könyvet forgalmazott az egyik online áruház. A szóban forgó kézikönyvet ugyanis pedofiloknak írták. A hatóságok a kötetet betiltották, a szerzőt letartóztatták. De hogyan történhet az meg, hogy ilyen könyvet árusítanak a világhálón?

Betiltották a pedofilok kézikönyvétAz említett könyvet egy pedofil írta, aki tanácsokat ad hozzá hasonló „lelkületű” embereknek abban, hogy hogyan éljenek, dolgozzák fel érzéseiket, és hogyan éljék meg a szexualitást. De hogyan juthat el valaki oda, hogy könyvet ír egy ilyen jellegű devianciáról, ami ártatlan kisgyerekeket tehet tönkre? S ami még inkább égető kérdés, ki enged teret annak, hogy egy ilyen jellegű írás megjelenhessen?
Az író azzal védekezik, hogy „a műve” a huszonegyedik századi szabadság jelképe. Vagyis az ő eszméje szerint: lehet szabadon szeretni még egy pedofilnak is.
Szabadon szeretni lehet, csak nem gyerekek élete, becsülete, szexuális és lelki fejlődése árán. 

Mióta napvilágot látott a botrány, a vásárlók a könyv miatt bojkottal fenyegették meg a világ egyik legnagyobb online áruházát, mely a könyvet árulta. A csak elektronikus formában letölthető kiadványt egy magánszemély helyezte el az internetes könyváruház oldalán, és ott is maradt, forgalmazták, egészen a szerző letartóztatásáig…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top