Sztárok

Liptai Claudia villantott

Liptai Claudia magasan felsliccelt, dögös ruhában vezette a Megasztárt pénteken. Öltözéke még három nappal a döntő után is beszédtéma volt, már csak azért is, mert – vélhetőleg akaratlanul – Claudia kicsit többet mutatott a kelleténél.

Noha nem Liptai Claudia lett volna a Megasztár döntőjének főszereplője, különös ruhaválasztásának köszönhetően mégis róla beszélnek a legtöbbet. A TV2 sztárja ugyanis meglehetősen csinos, hófehér ruhában lépett a közönség elé. Liptai öltözéke elől magasan fel volt sliccelve, ami sokat engedett láttatni combjából. Ráadásul a hófehér ruhaköltemény teljesen átlátszott, így jól kivehetőek voltak Clau keblei.
Claudia öltözködése miatt a Megasztár adásai alatt kapott hideget-meleget. Egyszer azt mondták, hogy nem a korához megfelelően öltöztetik, máskor lovaglócsizmájába kötöttek bele…Egy biztos, a színész-műsorvezető most bombaformában van, így bármit felvehet, hibátlanul áll rajta.

 
Látszódtak Liptai Claudia melbimbói-fotó
 
Látszódtak Liptai Claudia melbimbói-fotó

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top