Sztárok

Mindent kockáztat az X-Faktor sztárja!

Holnap este ereszti ki először a hangját a betegsége miatt némaságra ítélt Vastag Csaba. Hatalmas a kockázat: mi van, ha nem tud majd énekelni?!

Mindent kockáztat az X-Faktor sztárja!Megnémult Vastag Csaba. A fiatal énekes betegsége miatt nagyon rosszul van,  fáj a torka, mentora, Nagy Feró pedig némaságra ítélte: mondván, nehogy a próbák alatt annyira megerőltesse a hangját, hogy még rosszabbat érjenek el vele. Érthető Feró aggodalma, hiszen a betegség gyakorlatilag összetörheti Csabi álmait, amiért nagyon jó esélyekkel küzd hónapok óta. Feró szerint először majd szombaton ereszti ki a hangját a mikrofonba, ami hatalmas bátorság. Mert mi van ha, valami nem jól sül el, és Csaba nem tud majd énekelni?! Megszégyenül majd több millió néző előtt?

Rajongói nagyon aggódnak érte, a különböző közösségi portálokon százak kívánnak neki minél előbbi gyógyulást és sok erőt. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top