Sztárok

Fábry újabb balhés beszólása

Fábry Sándor nem bírta ki, hogy ne egy epés megjegyzéssel zárja az idei esztendőt. Az utolsó Showder felvételén Kovács Lázárnak esett neki.

Fábry újabb balhés beszólásaTíz esztendeje szerepel kéthetente a televízióban, nézettségi rekordokat döntött. M lehet vajon Fábry Sándor titka? A megoldás a showman elképesztően pikírt, pimasz stílusa, amivel nem kegyelmez soha senkinek. A Showder utolsó 2010-es felvételén Kovács Lázárnak esett neki. Történt ugyanis, hogy Lázár egyszercsak elkezdte viccesen az anyósát emlegetni a műsorban, hogy „ezt szereti az anyósom is”. Erre Fábry nem bírta ki, azonnal jött a maliciózus replika: és már bocs’, de melyik anyósodról beszélsz? Utalva arra, hogy hetekig volt címlapon Lázár magánéleti botránya, hogy a felesége mellett egy másik nőtől született egy kisfia. A szakács mindenesetre nem sértődött meg, egy poénnal elütötte a megjegyzést, vagány lazasággal kezelte Fábry beszólását.

Kovács Lázár egyébként még „olcsón” megúszta Fábry poénjait, nem úgy, mint Magyar György ügyvéd, akit a showman minősíthetetlen jelzőkkel illetett többször is korábbi műsoraiban, és az sem érdekelte, hogy az ügyvéd felszólítást küldött, hogy bepereli, sőt az RTL-nél is szóltak Fábrynak, hogy nem kívánnak milliókat fizetni becsületsértésért. Fábry azonban megvonta a vállát, mondván, akkor majd ő zsebből kifizeti a bírságot és a műsorában még inkább megalázta Magyart.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top