Sztárok

Stohl sztriptízbárban mulatott

Egy kisgyermekes családos férfi számára kínos részletek derültek ki Stohl balesetének éjszakájáról. Például hogy sztriptízbárban mulatott...

Drogról, alkoholról, no meg Viagráról még hónapokkal ezelőtt szó volt Stohl András balesetével kapcsolatban… Ám a tegnapi tárgyalásán derült ki pontosan, hogy mi milyen sorrendben történt az ominózus baleset éjszakáján. Stohl a TV2 Tények adása szerint körülbelül két liter bort, egy pohár töményet és egy csík kokaint fogyasztott, majd bódult állapotban az autóba ült. Az estéről még annyit tudni, hogy egy sztriptízbárban is volt az este a színész, aki nem mellesleg két kamasz és egy kisbaba apukája, és élettársa végighallgatta a bíróságon esti kalandjának a  részleteit. Noha annál több, hogy sztriptízbárban volt, nem hangzott el, de valószínűleg nem lehetett kellemes Ancsikának belegondolni, hogy mit kereshetett Stohl éjszakai bárban, miközben a családja otthon várta.

Stohl sztriptízbárban mulatott

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top