Sztárok

A legtöbb pasi Liptai Claudiát vinné az ágyba!

Vajon kivel feküdnének le a magyar férfiak és nők a celebek közül? Most mindenre fény derül!

A legtöbb pasi Liptai Claudiát vinné az ágyba!Nagy Szextesztünk utolsó kérdése az volt: „Melyik ismert emberrel feküdnél le legszívesebben?” Igazi meglepetések születtek. A legjobb tíz sztárnőben, akikkel a magyar férfiak leginkább el tudnának képzelni egy ágyjelenetet, csak a 8. Jennifer Aniston,  míg férjének elrablója, Angelina Jolie a 2. helyen szerepel. És hogy kivégzett az első helyen? Kiről fantáziálnak a férfiak a legtöbbet? Nos, a Megasztár és a Mokka műsorvezetőjéről, Liptai Claudiáról.
Sajnos a legjobb tíz közé jutáshoz kevés volt ugyan, de fontos megemlítenünk, hogy a hat szavazatot kapott „Kinga a Barátok köztből”…
És hogy milyen férfiről álmodoznak a magyar nők? Melyik hírességet nem dobnák ki az ágyukból? Nos, csúnya vereséget szenvedtek a hazai sztárok, mert a legjobb tízbe egyedül Csányi Sándor jutott be, ő azonban a rangos 3. helyen végzett. Az első pedig az isteni Brad Pitt lett.
Itt is találtunk jócskán furcsa neveket a „vágy” listán. Például botrányai ellenére 15 nő hazavinné egy éjszakára Damu Rolandot, és 43-an a miniszterelnökkel, Orbán Viktorral bújnának az ágyba.

A részletes listáért kattints ide!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top