Sztárok

Iszonyúan szenved Koltai Róbert

Nagyon megviselte Koltai Róbertet, hogy fiát előzetes letartóztatásba helyezték, és csalással, valamint sikkasztással vádolják.

Iszonyúan szenved Koltai RóbertKoltai Róbert állítólag azt sem tudta hirtelen, hogy hova kapjon, amikor értesült róla, hogy fiát, P. Koltai Gábort előzetes letartóztatásba helyezték, mert a Vám- és Pénzügyőrség Országos Parancsnoksága különösen nagy értékű csalással, adócsalással és magánokirat-hamisítással gyanúsítja, az eddigiek szerint 2,3 milliárd forint értékű kárt okozott négy társával együtt.  

Koltainak egyébként soha nem volt teljesen felhőtlen a kapcsolata a fiával, akivel két filmet is készítettek közösen.

„Nagyon megfogható dolgok azok köztünk, amikor letol, amikor mondja, hogy vigyázni kell valamivel. Ő producer, és egy producer egy filmben mindig a legfőbb főnök, hiába vagyok én a rendező. Mindig a producer dönt, mert végül is ő vállalja a legnagyobb felelősséget. Miután mélyen azért ott a szeretet, megvan a kibékülés reménye is.
Nem egy háztartásban élek a fiammal, de ha találkozunk, vagy ha telefonon beszélünk, akkor is folytatódik minden. Például megbeszéljük telefonon, hogy na, most erről ne beszéljünk, de miután ő is olyan meg én is, ezért a következő pillanatban már osztja az igét, én meg szintén nem bírom ki, hogy másnap beszéljük meg a dolgot. Túl sokba kerül egy film, túl nagy a felelősség, hogyha összejön, és ehhez képest nem lehet hiba benne. Ezért néha élesen összecsapunk, és aztán nagy nehezen kibékülünk” – mondta el a Tabu Tv-nek korábban Koltai Róbert, aki szerint nagyon érdekes a fiával való vitatkozás, mert olyan, mintha saját magával veszekedne.

A korábbi viták ellenére a sztárt és Gábor édesanyját, Pogány Juditot nagyon megviselte a fiú letartóztatása.

Érdekes, hogy egy új tanulmány szerint azt, hogy a férfiak hogyan reagálnak a különböző stresszhelyzetekre, részben az befolyásolja, hogy milyen kapcsolatuk volt az apjukkal gyerekkorukban. Ennek fényében még az sem elképzelhetetlen, hogy P. Koltai Gábor híres felmenőjének akarta görcsösen bizonygatni, hogy jó és sikeres producer, s közben egy nagyon fontos, az édesapjára jellemző dologról elfeledkezett: a tisztességről.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top