Sztárok

Vége Marsi Anikó karrierjének?

Ausztráliában nyaral hónapok óta Marsi Anikó és Palik László. A Hungaroring menesztett elnöke szándékosan bújt el a világ elől családjával együtt. Kérdés, hogy tévésztár felesége nem hiányolja-e a Fókuszt, hiszen többen is azt állítják, a műsorvezetőt visszavárták az RTL Klubhoz.

Vége Marsi Anikó karrierjének?Palik László nehezen viselte, hogy megannyi sikeres esztendő után hónapokkal ezelőtt menesztették a Hungaroring Zrt. éléről. Egyszer csak fogta feleségét, Marsi Anikót, és két fiukat, és elhagyta Magyarországot. Sokan találgatták, vajon hova tűntek, végül Palik legjobb barátja, Héder Barna mondta el, hogy a család Ausztráliában pihen. Palikra nyilván jó hatással lesz a kényszerpihenő, ám nem biztos, hogy feleségére is. Egyik névtelenségbe burkolózó egykori kollégája szerint várják vissza a Fókuszba Marsit.
– Anikót mindenki szerette itt, megvan a helye. Ám egy képernyős esetében nem biztos, hogy jó, ha ennyi ideig nem szerepel. Ez a hosszú kitérő még a karrierjébe is kerülhet. Ugyanis el fogják felejteni – mondta egy volt kolléga.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top