Sztárok

Exkluzív Mariah Carey: “Játék babákon gyakorlom az anyaságot”

Hosszú ideig csak találgatások és pletykák jelentek meg Mariah Carey terhességével kapcsolatban. Végül az énekesnő boldogan bevallotta: babát vár. A Nők Lapja Cafénak adott interjúban a sikeres énekesnő mesélt a napokban megjelent Merry Christmas II You új albumáról, a gyermekvárásról, vidáman újságolta, hogy jól van, és izgatottan várja a baba születését.

Kisbabát vársz és népszerűsíted az új albumodat. Tudsz pihenni? Eleget alszol?
Rengeteget alszom és szerencsére nagyon jól. Szinte bármikor el tudnék aludni, ami nálam alapesetben nem normális.

Exkluzív Mariah Carey:

Mit fognak a kutyáid szólni egy csecsemőhöz? El tudod képzelni, hogy milyen lesz a kezedben tartani egy gyereket?
Egyelőre még nem tudom, hogy milyen lesz. Jelenleg játék babákon gyakorolok, a többi pedig később derül majd ki. A kutyáim már így is harcolnak néha egymással, ami persze nagyon vicces. Hihetetlen, hogy egy nyakörvön össze tudnak veszni. Igazi dívák. Azt, hogy hogyan fognak fogadni egy csecsemőt, nem tudom. Ó, egyébként aki még nem látta a kutyáimat, az most megnézheti őket a legújabb videoklipjeimben. Láthatók az Oh Santa című számhoz készült videóban, illetve az Oh Come All Ye Faithfulban is. Ebben a dalban az édesanyámmal együtt énekelek, ez a kedvenc szerzeményem az új lemezről.

Elárulsz néhány dolgot a Merry Christmas II Youról?
Az első karácsonyi lemezemet, a Merry Christmast akkor írtam, amikor a karrierem kezdődött. Az All I Want For Christmas Is You című számot egy pici szobában ülve egyedül, egy Casio szintetizátor segítségével szereztem. Éppen ezért nagy öröm számomra, hogy az a dal ekkora sláger lett, és még ma is odajönnek hozzám az emberek, hogy elmondják, mennyire szeretik. Ehhez a mostani lemezhez az első albumot vettem mintának, de egy sokkal kifinomultabb hangvételű anyagot szerettem volna készíteni; olyan elemeket is ötvöz, mint amelyek például a Jackson5 karácsonyi korongján is megtalálhatóak voltak. A célom az volt, hogy klasszikus, tradicionális ünnepi hangulatú CD-t készítsek.

Mariah legújabb Cd-jét megrendelheted, ha lekattintod a képet.
Rendeld meg Mariah legújabb
albumát! Katt a képre!

Miért döntöttél úgy, hogy 16 év után újra ünnepi albumot készítesz?
Úgy éreztem, az életemnek ez a szakasza tökéletes egy új ünnepi kiadvány megjelentetéséhez. Szerencsés vagyok, mert nagyrészt otthonról dolgozhattam. A lemez készítéséhez a lakást is karácsonyi hangulatúvá varázsoltam, ez azért nyáron érdekes volt. Kimentem a melegben úszni egyet, majd miután visszatértem a házba dolgozni, ott a karácsonyfa fogadott. Nagyon szeretem a karácsonyt. Ez a kedvenc ünnepem, ezért különös gondot fordítottam a lemezre. Szerettem volna olyan anyagot összeállítani, amelyről tudom, hogy én is bármikor boldogan hallgatom majd meg az életem hátralévő részében.

A karácsony a kedvenc ünneped. Igaz, hogy minden évben meglátogat téged egy rénszarvas is?
Nincs saját rénszarvasom, de igen, az igaz, hogy amikor a Mikulás néha meglátogatja a családunkat, akkor egy rénszarvas is van vele.

Hogy telik majd az idei karácsonyod?
Otthon töltöm a családommal és a barátaimmal. A világ más részeiről érkező számos barátom itt lesz az ünnepeken. Hosszú idő óta ez lesz az első nyugodt, pihenéssel töltött karácsonyom, izgatottan várom.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top