Sztárok

Détár Enikő kínos pillanata – fotó

Nyelviskolában járt Détár Enikő és Rékasi Károly. A színészházaspár azért döntött úgy, hogy nyelvleckéket vesz, mert nagylányuk külföldön tanult. Az iskolában azonban a fő figyelem a fantasztikus formában lévő Encire irányult, aki egy óvatlan pillanatban többet mutatott meg magából.

Détár Enikő fantasztikus formában van, negyven felett is bomba nő. A színésznő a közelmúltban egy rózsadombi nyelviskolában járt férjével, akivel relaxáltak is egy angol nyelvű cédére.

Enikő, ahogyan elengedte magát, kicsit túl sokat mutatott magából rövid, nagyon dögös fekete miniruhájában. A színésznő mindig is híres volt szexis megjelenéséről, s büszkén hangoztatta, hogy a meztelenség, testének megmutatása csöppet sem okoz gondot számára. Igaz, egykoron nagyon várta, hogy a Playboyban szerepelhessen, most már nincs kedve hozzá, hogy teljesen levetkőzzön. Enikő egyébként híres arról, hogy nagyon vigyáz magára.

Egy chatelés során azt is elárulta, hogy kés alá is feküdt már szépsége érdekében.
– Minden az önfegyelmen múlik, és 30 százalék genetika. 30-40 év felett azt gondolom, az agyban dől el, hogy ki hogy néz ki. Volt plasztikám, de nem beszélek róla, hiszen magánügy – mondta el Détár egy éve.

Détár Enikő kínos pillanata-fotó

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top