Sztárok

Tönkremegy lelkileg az X-Faktor szépfiúja?

Igazi tragédiaként élte meg Vastag Csaba, hogy testvérével kellett párbajoznia. Az X-Faktor szívtiprója eddig is sok testi nyavalyával küzdött, amelyek szinte mind lelki eredetűek, de most még az eddigieknél is nagyobb teher nyomja a vállát. Az orvos szerint Csabának nagyon oda kell figyelnie magára, nehogy összeomoljon.

Tönkremegy lelkileg az X-Faktor szépfiúja?Vastag Csabát rázta a zokogás a szombati X-Faktor után. Az énekes fiút rettenetesen megviselte, hogy testvérével kellett párbajoznia, indulatok dúltak benne, s látszott rajta, hogy nehezen dolgozza fel a helyzetet. Mindez azért roppant veszélyes, mert dacára annak, hogy Csaba kemény macsónak látszik, nagyon lelkizős fiú, s a lelkében dúló viharok alaposan kihatnak az egészségére is. Jól példázza ezt, hogy Csaba már eddig is nehezen viselte a stresszt, sorozatosan különböző betegségekkel küzdött. Már a műsor kezdete óta betegeskedik, egy belsőfül-gyulladás miatt folyamatosan szédül, a közelmúltban pedig komoly gyomormérgezést kapott, kórházban is volt.

Dr. Máthé Attila háziorvos szerint Csabának sürgősen fel kell dolgoznia a vele történteket, mert könnyen előfordulhat, hogy összeomlik.

– Egy ilyen helyzet nagyon megviseli a szervezetet. A lelki dolgok alaposan kihatnak a testre, ha beteg a lélek, a test is az lesz. Csabának lazítani kell, lelkileg feltöltődni, mert nem fogja bírni. Összeomlik majd és a lelki bajok testi tünetekben csúcsosodnak ki – mondta el a szakember.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top