Sztárok

VV Alekosz édesanyja: “A fiam még nem érett a családalapításra!”

Élvezi az életet a Való Világ villában Alekosz, édesanyja szerint néha jobban is, mint kellene. Vája asszony úgy látja, a fia alapvetően önmagát adja, de nem érti, hogy Alekosz a villában töltött első héten miért ivott annyit!
Alekosz édesanyja
Alekosz édesanyja
Forrás: Reflektor

Sokaknak feltűnt, hogy Alekosz gyakran nyúl a pohár után a villában!
Pedig csak alkalomszerűen, társaságban szokott inni a fiam. Legtöbbször a házunkban lévő lakására hívja meg a barátait, konyakoznak, szivaroznak, beszélgetnek, zenét hallgatnak. Azt hiszem most az új helyzet, a sok izgalom miatt ivott annyit a villában! Persze én is csak találgatok!

Ugyanazt a fiút látja a villában, mint odahaza?
Önmagát adja Alekosz, bár néha olyannak tűnik, mint aki haza szeretne jönni! És hát sokszor többet beszél, mint kellene, és nem is mindig a rá jellemző módon reagál dolgokra. Ha lehetne, azt üzenném a fiamnak, hogy jól gondolja meg, mit beszél!

Mi volt a reakciója akkor, amikor Alekosz jelentkezett a valóságshow-ba?
Én csak annyit tudtam, hogy az öccse, Tibor jelentkezik a Való Világba. De aztán az első válogatáskor meglátta a jelentkezők tömegét, és hátrafordult. Azt, hogy Alekosz is jelentkezett, csak akkor tudtam meg, amikor már túl volt a harmadik rostán. Nagyon meglepődtem, de büszke vagyok rá, hogy beköltözött!

Mit mondott önnek, miért akart bekerülni a villába?
Ki akarta próbálni magát egy ilyen helyzetben. Jó bulinak tartotta, és azt mondta, az sem lesz gond, ha csak két hétig lesz bent. Nem hiszem, hogy hírnév, az esetleg ezzel járó előnyök inspirálták volna, azt hiszem, ezek nem jutottak még eszébe. Különben is soha nem hallottam tőle, hogy sztár vagy celeb akarna lenni! És szerintem nem is az a sztáralkat.

Fotó: RTLKlub Sajtóklub
Fotó: RTLKlub Sajtóklub

Mit tanácsoltak neki, mielőtt beköltözött a villába?
Ahogyan én láttam, bármit is mondtunk neki, egyik fülén bement, a másikon kijött. De persze bátorítottuk, és kértük, gondolja át, mivel jár ez az élet, milyen hatással lesz ez őrá!

Milyen hatással lehet rá a valóságshow?

Biztos, hogy változni fog, a legkülönfélébb emberekkel és sorsokkal találkozik odabent, és ez elgondolkodtatja majd. Emiatt szélesedik a látásmódja is, és ahogyan elnézem a lakókat, bizony lesz velük jó néhány harca a fiamnak. De nem baj ez, legalább letörik a szarvát. Az ráfér! Olykor ugyanis arrogáns tud lenni, és nem gondol bele, hogy megbántja az embert a viselkedésével. Előfordul, hogy beszélni akarok vele, ő meg leállít, mondván, most ehhez nincsen hangulata. Aztán csak azt veszi észre, hogy három napig nem beszélünk egymással.

Fotó: RTLKlub Sajtóklub
Fotó: RTLKlub Sajtóklub

Azért vannak jó tulajdonságai is…
Persze, ő egy végtelenül közvetlen, könnyen barátkozó ember. Itthon is sokat segít, főleg a kertben. Nagy kertünk van, azt mindig ő gondozza!

Alekosz azt nyilatkozta, hogy csajozni akar, és a hírnevét arra akarja felhasználni, hogy minél több nőt meghódítson.
Ebben van igazság, bár az ő szíve még mindig egy lányért dobog. Hosszú éveken át voltak együtt, de Alekosz nem bírt magával, folyton flörtölt, csajozott, ez persze nem tetszett a barátnőjének, és gyakran féltékenykedett. A fiam emiatt rátett egy lapáttal, már csak azért is leszólította a lányokat az utcán. Sajnos ezt a kapcsolatuk nem élte túl, csak a szerelmük.

Ha vége a valóságshow-nak, lehet, hogy folytatódik ez a kapcsolat?
Biztos vagyok benne, hogy a fiam újra próbálkozik ezzel a lánnyal. Aztán, hogy sikerül-e neki visszahódítani, nem tudom. De szurkolok neki!

Csak nem azért, mert unokára vágyik?
Nem, nem, ez eszembe sem jutott! A fiam bár 32 éves, még nem érett a családalapításra. Neki még élnie, szórakoznia kell. Ebbe pedig belefér egy kapcsolat, de gyerekek semmiképpen sem!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top