Sztárok

Szíj Melinda nem bírja a kritikát

Egyre nehezebben viseli a versennyel járó feszültséget Szíj Melinda. A Megasztár kék pulcsis dívája egy pillanat alatt elbizonytalanodik, ha valamilyen kritika éri.

Szíj Melinda nagyon nehezen viseli a terhelést és az őt ért kritikákat. A pszichológus szerint eddig is félő volt, hogy az aranytorkú énekesnő összeroppan, de mostantól már figyelni kell rá. A szakember úgy gondolja: Melinda alapvető problémája s mindennek a gyökere az önbizalomhiánya. Az énekesnő nagyon szerény önértékeléssel rendelkezik, s emiatt sokkal érzékenyebb a külvilág reakciójára is. 

– Melinda az átlagosnál jóval érzékenyebb nő, nehezen viseli a kritikát, és ha nem kap megfelelő támogatást, szakmai segítséget, akkor bizony összeroppan – mondta Végh József pszichológus. – Látszik, hogy nehezen alkalmazkodik az ismeretlen helyzetekhez, ezért is ingadozik az érzelmi állapota, s látszik rajta a kimerültség.

 

Szíj Melinda nem bírja a kritikát

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top