Sztárok

Lebukott! Christina Aguilerának új pasija van! – közös fotó!

Másfél hónapja adta be a válópert az énekesnő, kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva. A hírek szerint férje megverte Christinát, akinek új barátja van és már nem is rejtegeti.

Lebukott! Christina Aguilerának új pasija van! - közös fotó!November 8-án írta meg a Daily Mail, hogy az énekesnőnek új barátja van Matthew D. Rutler felvételvezető személyében, ám akkor az érintettek titkolták, hogy lenne köztük valami.

De tegnap délután kéz a kézben sétáltak Los Angelesben. Az énekesnő barátai szerelmi ámokfutásnak nevezik azt, amit válása óta Aguilera művel.

„Csalódott a férjében, és igen, nem véletlenül került kórházba. Most összevissza keresi a boldogságot. Bemutatott már nekünk egy ismert kosárlabda-játékost mint az udvarlóját. Jött már buliba Lindsay Lohan exével is, és most itt van Matthew. Pedig a legjobb az lenne, ha egy ideig csak magával foglalkozna” – pletykálta Christina egyik barátnője.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top