Sztárok

Pszichiáter kezeli Damu megvert barátnőjét

Damu Roland egykori kedvesét, Tímeát állítólag pszichiáter kezeli a sokk miatt, ami a színésszel való botrány miatt érte. A fiatal lány testi sebei begyógyulnak, de a lelkén esett foltokat sokkal nehezebb lesz eltüntetni.

Pszichiáter kezeli Damu megvert barátnőjétErőszakos nemi közösülés gyanúja esetén az áldozathoz pszichiátert rendelnek ki, hogy segítsen az áldozatnak feldolgozni a vele történteket. Így történt ez Damu Roland egykori kedvesének esetében is. A lányt a gyanú szerint megverte és megerőszakolta a Jóban Rosszban időközben kirúgott sztárja, igaz, egyelőre egyik vádat sem bizonyították be.

Nem tudni, hogy mi történt az ominózus estén, de annyi tény, hogy Tímea, a volt kedves igen rossz lelki állapotban van. A fiatal lány könnyebb sérüléseket szenvedett, amelyek begyógyulnak majd, de a sok megaláztatást biztosan nem lesz könnyű feldolgoznia. Ebben segít neki most a szakember. A segítségével Timi talán újra képes lesz hinni egy férfinak és bízni benne.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top