Sztárok

Nem igazak az Oszterről szóló pletykák

Mindenét eladja Oszter Sándor. Még a bútorokat és az emléktárgyait is hatalmas diósjenői birtokán hagyja a legendás színész. De miért döntött úgy, hogy megválik dédelgetett kincseitől? A Nők Lapja Café utánajárt.

Csőd szélére került a legendás színész?

Balatoni és budapesti ingatlanai között fog mostantól ingázni Oszter Sándor, mivel megválik vidéki házától. A legendás színész annak idején egy kis házat vett Diósjenőn, amiből mára egy 2,5 hektáros telek lett, rajta egy vadászkastéllyal, egy lovardával és egy felszentelt kápolnával. A birtok részét képezi továbbá egy 30 hektáros erdő és egy kisebb állatgazdaság is. Mindezért Oszter 750 millió forintot kér. Bár nemrégiben Angelina Jolie visszautasította a diósjenői birtokot, Sándor reméli, hogy mihamarabb túl tud adni rajta. A színészlegenda a Nők Lapja Cafénak elárulta, megszakad a szíve, hogy megválik a birtoktól, de már ő sem él őrökké, nem bírja ellátni a feladatait. A jószágokat barátaira hagyja, és majd hozzájuk jár lovagolni is. Sándor  a szomorú döntést persze megvitatta feleségével, Donatellával, és nem tartja soknak a birtokért kért 750 millió forintot. A pletykákon – miszerint biztosan anyagi gondjai miatt szabadul meg otthonától – pedig csak nevet, hiszen a Balatonon és Budapesten is van egy-egy jókora háza. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top