Sztárok

Rubint Réka a fogyás előtt – régi fotó!

Megmosolyogtató, bájos képet őriz Rubint Rékáról Schobert Norbi. A fotón a csini kismama tiniként látható, és való igaz, hogy másképpen fest, mint ahogyan az elmúlt esztendőkben megismerhettük. Norbi azért tette közzé a fotót, hogy bebizonyítsa, mire képes az életmódváltozás.

Schobert Norbi többször, több fórumon is elmondta már, hogy csak tőlünk és az akaraterőnktől függ, hogy mit hozunk ki magunkból. Azt, hogy Norbi ezt komolyan is gondolja, hűen példázza, hogy közzétett egy fotót imádott feleségéről. A képen Rubint Réka még tini, hatalmas szemüveget és nem divatos ruhát visel, és a teste még korántsem olyan vékony és formás, mint mostanában.

 „Ez volt Rubint Réka tininek… Mindenki bármit elérhet. Sport, helyes étrend és egy jó styling… Imádom” – írja Norbi. Egy szerelmes férfi szavai ezek, egy olyan férfié, aki csodálja a felesége erejét és kitartását, hogy a saját erejével ilyen sok mindent elért.

Rubint Réka a fogyás előtt-régi fotó!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top