Sztárok

Lady Gaga extra kívánságai a budapesti koncertre!

Vasárnap este a világ első számú dívája, Lady Gaga lép színpadra Budapesten. Megtudtuk, milyen extra kívánságokkal fordult a szervezőkhöz a különc énekesnő.

Még csak itt sem alszik Lady Gaga, aki vasárnap este ad két és fél órás koncertet Budapesten. Az énekesnő csak pár órát tölt hazánkban, aztán utazik is tovább. Viszont az már biztos, hogy budapesti fellépése miatt nem tud részt venni az idén Madridban megrendezésre kerülő MTV EMA rangos zenei díjátadón, ahol öt kategóriában is jelölt. Gaga nem akarta cserbenhagyni a magyar rajongókat, így Madrid helyett Budapestet választotta. 

Lady Gaga extra kívánságai a budapesti koncertre!130 munkás építi a színpadot

Az énekesnő csapatának általában két napba telik összeállítani a bonyolult díszletet, azonban mivel Gaga előtt, november 6-án Sting ad koncertet a Budapest Sportarénában, mindössze egy éjszaka áll a 130 építőmunkás és technikus rendelkezésre, hogy minden tökéletes legyen az énekesnő koncertjére. A turnéra egyébként 45 kamion és 10 busz szállítja a felszereléseket és a stábot.

Kábeltévé és internet mindenekfelett

Gaga extra kérései közé tartozik, hogy saját szakácsa vele utazhasson, és csakis az ő sminkese festheti ki. Emellett az énekesnő öltözőjét is városról városra költöztetik, csak szupergyors internetcsatlakozást és kábeltévé-lehetőséget kérnek a szervezőktől. Gaga Budapestre is magával „hozza” saját kis stúdióját, hogy minden szabad percében az új dalain dolgozhasson.

Újra lehet jegyet kapni

A vasárnapi koncerten Gagát egy 10 tagú zenekar kíséri majd, és 12 fős tánckar szórakoztatja a rajongókat. Este fél nyolckor a Semi Precious Weapons nevű banda lép színpadra,  Lady Gaga pedig körülbelül negyed kilenckor kezdi el fellépését Budapesten. A koncert közel két és fél órás lesz. Bár egy időben már egyáltalán nem lehetett jegyet kapni az év koncertjének is tartott eseményre, most az ismert jegyirodák újra árusítnak belépőt Lady Gaga magyar fellépésére.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top