Sztárok

Balázs beintett Bochkornak

Míg Bochkor Gábor eladja autóját, hogy kisorsolják, Sebestyén Balázs inkább széttör egy autót. Balázs azt mondja: ő nem áll be a sorba, inkább egy eredeti ötlettel állt elő.

Közeleg a karácsony, ilyenkor szinte mindenhol lehet értékes autót nyerni. Például Bochkor Gábor luxusautóját is, amit egy kávéreklámban sorsolnak ki. Talán nem véletlen, hogy Bocsi vetélytársa, Balázs éppen ezért nem áll be a sorba, hanem egy egészen meghökkentő játékra készül, méghozzá egy berlini rádió óriási visszhangot kiváltott akciója alapján. Egy harminc méter magasra fellógatott autó lelhet gazdára, de akár a mélybe is zuhanhat, milliónyi darabra törve. A kocsi sorsa a hallgatók kezében van…

Mivel a Class FM ébresztőshow-jának műsorvezetői arról híresek, hogy minden őrültségben benne vannak, ezért úgy döntöttek, tesztelik a magyar embereket és megvalósítják a német rádió szenzációs autós kísérletét. Ráadásul egy hallgató önként jelentkezett, hogy felajánlja céges kocsiját. Róla kiderült, hogy egy biztosítási alkuszcég vezetője, aki így saját autóját kínálta fel a játékhoz, egy értékes, családi autót, amelyet Balázsék darura aggathatnak.

 

Balázs beintett Bochkornak

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top