Sztárok

Liptai Claudiát otthagyták az ágyban

Úgy tűnik, Liptai Claudia apjának még mindig van mesélnivalója. Az idős férfi most lánya Gesztesi Károllyal való házasságának titkait teregeti ki.

Folytatja lánya magánéleti titkainak kiteregetését Liptai Claudia édesapja. Az idős férfi a Blikknek újabb, megalázó részleteket mesélt lánya házasságáról Gesztesi Károllyal. 

„Sosem csíptem igazán Gesztesit, mindig is féltettem tőle Diát. Nekem nagyon furcsa, hogy a volt asszonyokkal ilyen szoros kapcsolatot ápol. Leesett az állam, amikor együtt karácsonyoztunk, és ott volt Niki, a volt élettársa, de még a volt felesége is. Főleg akkor lepődtem meg, amikor Niki elkezdte masszírozni Gesztesit mindenki előtt, meg is jegyeztem Diának, hogy ez nem normális, és miért hagyja – mondta Claudia édesapja, de itt még nem ért véget az apa pletykálkodása. – Volt olyan is, amikor Dia felébredt éjszaka és Gesztesi nem volt mellette, majd másnap Nikinél találta meg, azzal az indokkal, hogy nem tudott aludni, ezért átment hozzá. Ezek után a lányom lezáratta azt az átjárót, amin keresztül a férje ide-oda szaladgált, de hát az sem sokat segített, hiszen ha át akart menni, akkor úgyis megoldotta.” 

 
Liptai Claudiát ott hagyták az ágyban
Liptai Claudiát ott hagyták az ágyban

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top