Sztárok

Drogok miatt vetélt el az ismert énekesnő

Lily Allen tavaly adott hatalmas koncertet Budapesten. A sikeres énekesnő idén augusztusban jelentette be, hogy kisbabát vár. A hatodik hónapban járó kismama azonban csütörtökön elvetélt.

Drogok miatt vetélt el az ismert énekesnőLily Allen hasfájásra és görcsökre hivatkozva ment be a kórházba, azonban a kisbabáját már nem tudták megmenteni. Az angol énekesnő elveszítette magzatát. A család kérésére nem árulhatnak el részleteket az orvosok, de sokan máris Allen drogfüggőségének tudják be a vetélést. Köztudott, hogy az énekesnő gátlástalanul szívta a füves cigiket és a keményebb drogokat sem vetette meg. „Habár azt mondta a terhessége elején, hogy a partikorszaka kebelbarátnőjével, Kate Moss-szal véget ért, sokan kételkedve fogadtuk a hírt” – nyilatkozta máris egy névtelen barát egy brit napilapnak. Akármi is történt, Lily szörnyű korszakát éli, hiszen két kisbabát veszített el néhány év alatt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top