Sztárok

Előkerült Liptai apja! Hazugsággal vádolja lányát!

Ismét hátba támadták Liptai Claudiát, ezúttal tulajdon édesapja tüntette fel rossz színben. Liptai István szerint lánya, gyerekként nehezen kezelhető volt. Vajon az édesapa felmérte, hogy ezzel a vallomással kínos helyzetbe hozza saját lányát?

Apja szerint hazudik Liptai ClaudiaNoha egyrészről irigyelt az élete Liptai Claudiának, hiszen hazánk egyik legnagyobb sztárja, sikerműsorokat vezet és jól keres, másrészről viszont nincs könnyű helyzetben. És éppen olyan emberek miatt, akikben normális esetben megbízhatna. Korábban már nagy port kavart, amikor “anyósa”, Daróczi Dávid édesanyja a használt bugyijával kampányolt a sajtóban, most pedig tulajdon édesapja beszélte ki őt a lapoknak.

Liptai István ugyanis nem éppen hízelgően jellemzi lányát: nehezen kezelhető, verekedős nőnek festi le, aki már gyerekkorában is félelmet keltett társaiban… Ezen kívül gyakorlatilag hazugsággal vádolja, hiszen Claudia többször is azt nyilatkozta, hogy apja részegen késsel fenyegette őt és édesanyját, sőt be is zárta őket. Nos, ezt az idős férfi tagadja, sőt azt mondja: fordítva történt minden, Claudiáék őt zárták be.

Hogy mi az igazság, azt csak ők tudhatják. Mindenesetre sokan azt mondják, nem feltétlenül ízléses lépés egy apa részéről, hogy a saját lányát hozza kellemetlen helyzetbe… Ráadásul Clau idén elveszítette a szerelmét és az édesanyját. Most lenne a legnagyobb szüksége a támaszra, a szeretetre. Úgy tűnik ezt az édesapja nem nagyon érti…

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top