Sztárok

Miért tagadja meg Majka Dundikát?

Majka és Dundika foggal-körömmel tagadja, hogy együtt vannak. Pedig a Bors című napilap még egy közös fotót is leközölt a párról. De vajon miért állítják az ellenkezőjét? Rájöttünk a titokra!

Folyamatosan hárít, tagad Majka és Dundika, ha kapcsolatukról kérdezik őket. Pedig nem lenne rá semmi okuk, ugyanis környezetükben mindenki azt mondja, szép, boldog pár, nagyon összeillenek. Majkának pláne nincs oka titkolózni, hiszen kihúzhatja a vállát: az ország egyik legszexibb, legszebb nője van az oldalán…

Már csak azért is érdekes a nagy tagadásuk, hiszen a Bors paparazzo fotót is közölt, és a lap szerint a pár a közelmúltban Rómában járt édes kettesben. Majka ráadásul eddig számos híres hölggyel járt már, kedvese volt Kiss Ramóna, Debreczeni Zita, és a pornósztár, Mandy Bright is. Vagyis hozzászokhatott ahhoz, hogy élénk érdeklődést vált ki a magánélete. Az internetes fórumozók szerint Az Ezek megőrültek műsorvezetője nem szívesen kerülne konfliktusba Dundika exférjéve, ezért nem vállalja fel a kapcsolatot.

 

 
Miért tagadja meg Majka Dundikát?
 
Miért tagadja meg Majka Dundikát?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top