nlc.hu
Sztárok
Férfi miatt hízott meg Rúzsa Magdi?

Férfi miatt hízott meg Rúzsa Magdi?

Rúzsa Magdi alakját számos kritika érte az elmúlt napokban. A Megasztár láthatóan felszedett magára pár kilót. Az énekesnő környezetében azt beszélik: Magdi nagyon vágyik már a szerelemre és a görcsösség miatt van étvágya.

Férfi miatt hízott meg Rúzsa Magdi?Lehet vitatkozni azon, hogy Rúzsa Magdi csontos, alig ötven kilós lánykaként vagy most, kicsit kikerekedve néz-e ki igazi nőnek. Van, akinek vékonyan, és van, akinek telten tetszik jobban. Ám azt el kell ismerni, hogy a korábban farmeros, egyszerűen öltözködő Magdi látványos változáson ment keresztül: szűk, szexis, divatos ruhákban jár, sminkeli magát, és azt suttogják, haját is megtoldották.

A volt Megasztár környezetében azt beszélik, hogy Magdi  nagyon szeretne tetszeni, hiszen vágyik már a szerelemre, egy hosszú, normális kapcsolatra, csak még nem találta meg a megfelelő férfit. Talán túl görcsösen vágyik a magánéleti boldogságra és a belső feszültség miatt az étkezés jelenti számára az egyik boldogságforrást.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top