Sztárok

“Vidéken érzem jól magam, ahol barátságosak az emberek”

Sorban állnak az újságírók Domokos Fanni szobája előtt az X-Faktor házban. A 18 éves polgári lány jól viseli az egész napos hajtást. Tíz perccel ezelőtt még énekórán volt, majd egy órát kapnak a média munkatársai az interjúkra és rögtön ezután rohan táncpróbára a fiatal lány. Mint mondja, tudja, hogy mit választott, és végre az álmának élhet.

Azt mondtad még a selejtezőn, hogyha nem jön össze az éneklés, akkor cukrászsuliba mész. Mi lesz most a cukrász jövővel?
Ha kiesek, átgondolom, hogy éneklés vagy cukrászat. Amit a jövő hoz, az lesz, nem tervezgetek előre. Most az X-Faktor a legfontosabb.

Mivel engedtek el a szüleid otthonról?
Érezd jól magad! Persze azt is mondják, hogy ügyes legyél és hozd ki magadból a maximumot. Lehet, hogy az embereknek az jött le a műsorból, hogy engem ez nem is érdekel, mert sokat mosolygok, de ez nem így van. Nagyon sokat számít nekem ez a verseny.

18 évesen először élsz külön a szüleidtől. Hogy érzed magad ebben az új helyzetben?
Voltam már távol tőlük. Én otthon is önálló voltam, takarítottam, sokat segítettem anyunak. Semmiben nem más ez az X-Faktor ház.

Fotó: Sanoma Archív/RTLKlub Sajtóklub
Fotó: Sanoma Archív/RTLKlub Sajtóklub

Egy hosszú út elején állsz, milyen félelmeid vannak?
Nincsenek félelmeim, már nagyon várom az élő adást. Nem szabad izgulni és sokat agyalni, mert ha azon gondolkodom, hogy jaj, mit fogok elrontani, akkor biztos, hogy bevonzom a rosszat.

Mi hiányzik a legjobban otthonról?
A kistestvérem, aki másfél éves. És persze a bátyám és az egész család. Vidéki lány vagyok. Egy-egy napra tudok hazamenni egy héten. De az élő adásokra majd jönnek a szüleim.

Fotó: RTLKlub Sajtóklub
Fotó: RTLKlub Sajtóklub

Mit gondolsz, ha véget ér a verseny, itt maradsz Budapesten, vagy otthonról, Polgárról fogsz feljárni egy-egy interjúra, fellépésre?
Az igazság az, hogy nem félek a nagyvárosi élettől, de nem szeretem Budapestet. Nem azért, mert elveszek itt, hanem azért, mert vágyok a zöld környezetre, a barátságosabb emberekre, a szomszédok mosolyára. Nem félek a felköltözéstől, inkább azt választanám, hogy bejárok Polgárról egy ideig. De majd ha felnövök, akkor úgy is el kell költöznöm, addig viszont még van egy kis időm.

Kivel vagy a legjobb barátságban a házban?
Shodeinde Dorkával sokat nevetünk, hülyéskedünk. És sokat játszok a kislányával, vigyázok rá, ha Dóri leszalad a boltba.

Azt mondják, egy dolgot nem szabad megtenni soha: rákeresni az interneten a saját nevedre.
Ez igaz, ennek ellenére persze én is megtettem már. Amikor utcalánynak neveznek, azzal nagyon meg tudnak bántani, és sokat piszkálják a pöszeségemet is. De nem foglalkozom vele, ez van.

Mi volt a legjobb, leghasznosabb tanács, amit eddig kaptál a mentorodtól, Geszti Pétertől?
Sok tanácsot kaptam már, többnyire mindet megfogadom. De talán a legjobb, hogy az internetes hozzászólásokkal nem szabad foglalkozni. A jót, ha szembejön velünk az utcán, raktározzuk el, merítsünk belőle erőt. A szakemberek kritikájából pedig mindig ehet szakmailag építkezni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top