Sztárok

Keselyűk támadtak Erdélyi Mónikára

Nincs irigylésre méltó helyzetben Erdélyi Mónika. Az RTL Klub egykori sztárjának ugyanis nincs állása, és a magánélete is problémás jó ideje. De a legfájóbb talán az lehet neki, hogy a kollégák, akik egykoron látszólag szerették, istenítették, most belé rúgnak.

Keselyűk támadtak Erdélyi MónikáraNoha hónapok óta rengeteg kritika érte Erdélyi Mónikát, hol külseje, hol testsúlya, hol stílusa miatt cikizték, mégis rajongóit és a tévénézőket váratlanul érte a döntés, hogy tíz év után megválik tőle az RTL Klub.

Mindez nagyon rosszul érintette a tévést, tekintettel arra, hogy a hátországa is hiányzik, hiszen szakított kisebb lánya apjával, Mukli Gyulával, s azóta a magánéleti boldogság is elkerüli. Egyedülálló kétgyermekes anyaként egyedül magára számíthat.

Ráadásul a menesztése óta különböző támadásoknak van kitéve. Amit eddig nem mertek róla megírni, most szinte ömlik a médiából. Egyik, a Nők Lapja Cafénak nyilatkozó kollégája szerint nem szép, ami most Mónikával történik.

Nézzék, való igaz, hogy nem volt mindig a legjobb passzban, és a stílusa… igen, olykor hagy némi kivetnivalót maga után. De ha tíz évig jó volt és keresték a kegyét, gusztustalan dolog, most nekimenni, amikor a padlóra került. Ez olyan, mintha a keselyűk támadták volna meg. Nem korrekt ez így – mondta el a nevét nem vállaló egykori kolléga.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top