Sztárok

A világ legbutább hírességei-aranyköpések

Szegény Jessica Simpson mindent elkövet, csak írjanak róla. Igaz, ezúttal túl messzire ment. Jókora bejegyzést kerekített ugyanis az egyik közösségi portálon abból, hogy milyen természetes folyamatok mennek végbe a testében minden nap. Még legnagyobb rajongói is azt írták róla: a világ legbutább és leggusztustalanabb sztárja.

A világ legbutább hírességeiValó igaz, a sztár is csak ember, és ugyanazt csinálja mondjuk a mosdóban, mint az átlagos halandók. Csakhogy erről egy hosszú bejegyzést írni egy világsztárnak a legnagyobb közösségi portálra, már nagyon ciki. Márpedig éppen ezt tette Jessica Simpson. A közismerten, nem túl magas IQ-hányadossal rendelkező sztár alaposan kielemezte a különböző folyamatokat, és erre még legelszántabb rajongói is azt mondták, hogy ritka gusztustalan volt.

Igaz, nem Simpson kisasszony az egyetlen, aki irtózatos butasággal hívja fel magára a figyelmet…

Madonna 1997-ben az amerikai Globe magazinnak adott interjút, amelyben a múlandóságról vallott nézeteit fejtette ki. Az énekesnő így fogalmazott a meglepett újságírónak: „Rettegek attól, hogy a vécén ülve halok meg. Éppen pisilek, és egyszer csak elragad a halál, én pedig nem hallom többé a cseppek koppanását. Az újságírók pedig megérkeznek, és az én tisztátalan fenekemet fényképezik majd” – mondta.

Nehéz eldönteni, sírjunk vagy nevessünk Mariah Carey CNN-nek adott nyilatkozatán: „Nagyon sajnálom az AIDS-es gyerekeket. Segíteni nem tudok rajtuk, de sokat sírok miattuk. Bár, ha jobban belegondolok, irigylem a vékonyságukat. Persze a legyeket, meg a halált meg a többi szart nem.” 1999-ben Huszein jordán király halálakor pedig így szólt: „ Nagyon sajnálom Jordant. Össze vagyok törve. Ő volt a legjobb kosárlabda-játékos, akit valaha ismertem!”

Nem sokkal marad le mögötte Britney Spears. A popsztár Kanadában koncertezett, és a következő szavakkal köszöntötte közönségét: „ Egy óceán választ el Amerikától, de azért otthon érzem magam nálatok.” Spanyolországban pedig így hízelgett rajongóinak: „Imádom a spanyol zenét. A spanyol sztárok közül Kylie Minogue a kedvencem.”

Paris Hiltont sem az eszéért szeretik a férfiak. A szőke milliomoslány barátnőjével, Pamela Andersonnal ebédelt egy étteremben, amikor hatalmas cirkuszt rendezett, mert senki sem olvasta fel neki az étlapot. “Nem tud rendesen olvasni “– indokolta a furcsa botrányt később Anderson egy interjúban. Hasonló okosságot mondott Christina Aguilera is , amikor érdeklődve így fordult egy újságíróhoz: „Nem tudja, idén hol rendezik a cannes-i filmfesztivált?”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top