Sztárok

Melegvád!Károly herceg a fiúkat szereti?

Kitálaltak az amerikai Globe magazinnak Károly herceg állítólagos homoszexuális szeretői. A férfiak állítják: a trónörökös harminc éve igyekszik eltitkolni a nyilvánosság előtt, hogy valójában saját neméhez vonzódik. A herceg nem szólalt meg a témában.

Hatalmas botrányt robbantott ki a Globe magazin. Az amerikai lap információi szerint Károly herceg brit trónörökös a saját neméhez vonzódik. A Globe-nak nyilatkozik három férfi, akik egybehangzóan állítják, szexuális kapcsolatuk volt a brit trónörökössel.

Melegnek hazudják Károly herceget?“Károly herceg közel harminc esztendeje igyekszik a nyilvánosság elől elrejteni, hogy valójában a saját neméhez vonzódik. Szemfényvesztés volt a házassága Diana hercegnővel és nem valóságos a kapcsolata Camillával sem. Már régen nincs közöttük intim kapcsolat. Károly azért vette el Camillát mert őt Diana-val ellentétben soha nem zavarta, hogy a herceg a fiúkat szereti. Camilla mindig is a szexuális szabadságot, frivolitást hirdette, és ez nagyon tetszett Károlynak” – mondta el a Globe-nak egy komornyik, akik állítja: szexuális kapcsolata volt a trónörökössel. “Évekig szeretők voltunk Károllyal” – tette hozzá.

Károly herceg és a brit udvar nem szólalt meg a témában, tehát nem tudni, hogy az információnak mennyi a valóságtartalma, ám az tény, hogy az elmúlt esztendőkben számos alkalommal felmerült a pletyka, hogy a herceg valójában a férfiakhoz vonzódik.Házassága Diana hercegnővel mindig is boldogtalan volt, és a tragikus sorsú walesi hercegné maga is bevallotta, hogy Károly csak a gyermeknemzés céljából közeledett hozzá a hálószobában. Udvari alkalmazottak azt pletykálták, hogy Károly gyakran panaszkodott, hogy túlságosan hideg, tapasztalatlan a felesége, pár éve pedig egy komornyik már kitálalt a sajtónak mondván, a trónörökös megerőszakolta őt. Ezt Károly hevesen tagadta mindig is.

A Globe Diana hercegnő depresszióját és étkezési zavarait is azzal magyarázza, hogy tudott férje titkáról. Állítólag a herceg második felesége, Camilla is tud a dologról, de ő elfogadta ezt. Érdekesség, hogy nem Károly az egyetlen brit herceg, akiről hasonlót pletykálnak, öccséről, Edward hercegről is azt írták pár éve, hogy a férfiakat szereti.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top