Sztárok

A piszkafák ideje leáldozott!

Forradalom van Hollywoodban! Már nemcsak vékony, tökéletes kinézetű gyereksztárokat engednek a képernyőre, hanem teljesen átlagos vagy éppen pufi lurkókat is. A kérdés csak az, hogy ezzel végre előtérbe kerül a tehetség a külsőségekkel szemben, vagy ez is csak egy jól működő üzlet, mivel a duci gyerekek cukibbak, így jobban eladhatók?

Frankie Jonas – Jonas Brothers
Már saját zenekara van

A három szívtipró Jonas testvér (Nick, Joe, Kevin) mellett a Disney Csatornán futó sorozatukban olykor feltűnik egy duci tízéves kisfiú, aki nem más, mint a srácok igazi testvére, Frankie. Állítólag ő is éppolyan tehetséges a zenéléshez, mint bátyjai, azonban esze ágában sincs csatlakozni a trióhoz. Frankie-nek saját zenekara van, és nem akar lefogyni azért, hogy a lányok kedvence legyen. Mondhatni, ő a kakukktojás a családban, mégis imádni való kissrác.

A piszkafák ideje leáldozott!

Amber Riley – Glee
Nem kellett az American Idolnak, mert duci

A dundi Amber alakítja a nagy sikerű Glee sorozatban Mercedest. Külseje miatt sokáig csak visszautasítást kapott a nagyobb televíziós produkciókban. Hiába volt tehetséges, nem felelt meg korunk követelményének, ami a külsőt illeti Hollywoodban.

Fotó: RTLKlub Sajtóklub
Fotó: RTL Klub Sajtóklub

Tizenhét évesen jelentkezett az American Idolba, de nem jutott tovább. Később elment a Dreamgirls című filmbe Effie szerepének válogatására is, de azt a szerepet sem kapta meg. Végül három évvel ezelőtt jött a nagy áttörés, amikor beválogatták a Glee csapatába. Azóta oszlopos tagja a sorozatnak, és idén az Emmy-díjátadón is fellépett.

Angus T. Jones – Két pasi meg egy kicsi
Nem kényszerítik diétára

 A piszkafák ideje leáldozott! Hízni kezdtek a csontkollekciók! – fotókért kattints a linkre!

A hazánkban is nagy sikerrel futó sorozatban a szemünk előtt nőtt fel a pufók kisfiú, Jake, akit Angus alakít. A mára kamasszá érett fiatal színész nem éppen jóképű és sportos, mégis természetes, és olyan, amilyennek egy kamasznak lennie kell: életrevaló és vidám. Természetességével pedig leveszi a lábáról a rajongókat. Így a cuki pufinak számos „hódolója” van. „Duci kisfiúként kezdtem szerepelni a sorozatban, és nem lettem vékony kamaszkoromra sem. Viszont a stáb elfogad és szeret, nem kényszerítenek arra, hogy diétázzak, tudják, hogy az már nem én lennék” – mondta Angus egy interjúban.

Fotó: Viasat 3
Fotó: Viasat3
Jake szerepében
Jake szerepében

Daniella Baltonado és Madison De La Garza – Született feleségek
Duci lányok kellettek Eva Longoria mellé

A hatéves Daniella és a nyolcéves Madison két évvel ezelőtt került a Született feleségek sorozatba. Ők alakítják Gabrielle Solis duci lányait. Madisonnak egyébként a féltestvére, Demi Lovato (Sonny, a sztárjelölt, Rocktábor) is sikeres színész-énekesnő, és roppant büszke kishúgára. „Szándékosan duci lányokat szerettünk volna a tökéletes alakú egykori modell, Gabrielle Solis gyermekeinek szerepére. De nemcsak ezért választottuk be a lányokat, hanem azért is, mert nagyon tehetséges gyerekszínészek” – mondta a Tv Guide-nak a sorozat egyik készítője.

A piszkafák ideje leáldozott!
A piszkafák ideje leáldozott!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top