Sztárok

Miért kezdenek ki házas férfiakkal az ismert hölgyek?

Napok óta Liptai Claudia szerelmi botrányától hangos a sajtó. Az egyik hetilap azt állította, hogy a műsorvezetőnek viszonya volt egy nős kollégájával, akinek ráadásul állapotos a felesége. Akik eleinte felmentették Liptait, még azok is azt mondják: állapotos asszony férjével kikezdeni a női szolidaritás hiányára vall. Mindenesetre ha igaz a hír, akkor nem egyedi esetről van szó a sztárvilágban.

Liptai Claudia – a vörös démon

Liptai Claudia csupán szerelemre, törődésre és elismerésre vágyik – mondja a pszichológus azzal kapcsolatban, amit egy hetilap állít, hogy a TV2 sztárja összejött nős kollégájával, B. Péterrel. Az átlagember ennél csúnyábban fogalmaz a témáról. Mindenesetre való igaz, hogy Claudia roppant nehéz helyzetbe került, és ebben az esetben nem lényeges, hogy futó kalandról vagy pedig hónapok óta tartó viszonyról volt szó.

Fotó: Sanoma Archív/Sanoma Archív/Schumy Csaba
Fotó: Sanoma-archívum/Schumy Csaba

A közvélemény markáns véleményt fogalmaz meg róla. Sokan a nős férfit sajnálják, mondván: a műsorvezető vonzó nő, aki bármelyik férfit megkaphatja. De nézzünk egy kicsit a dolgok mögé. Nem egy emberen múlik egy kapcsolat. A férfi az, aki más nő mellett keresi a boldogságot, és nem törődik a felesége érzéseivel. Ő enged a csábításnak…

Hajdú Petra – a szende

Pár hónappal ezelőtt egy másik szerelmi botránytól volt hangos a TV2. Akkor a Tények gyerekes, nős műsorvezetőjéről, Pachmann Péterről derült ki, hogy viszonya van egy bájos riporternővel, Hajdú Petrával. Péter elhagyta a családját a riporter miatt, viszonyuk kiegyensúlyozottnak mondható. Kapcsolatuk még azt sem sínylette meg, hogy Petrát azóta kirúgták a csatornától. 

Benedek Róza Muriel – a gyakornok

Úgy tűnik, a TV2-ben tényleg tombolnak a szerelemhormonok, hiszen januárban a Mokka sztárja, Kárász Róbert jelentette be, hogy elválik feleségétől, két gyermeke édesanyjától. Történt ugyanis, hogy a riporter fülig beleszeretett a korábban modellként dolgozó fiatal gyakornoklányba, Benedek Róza Murielbe. Azóta is egy párt alkotnak. 

Kárász Róbert és családja
Kárász Róbert és családja
Fotó: Sanoma-archívum/Hortolányi Anikó

 

Angelina Jolie – a ravasz

Minden idők legravaszabb, leghíresebb fészekdúlója kétségtelenül Angelina Jolie. Ahogy a Mr. és Mrs. Smith egyik stábtagja fogalmazott: „Úgy hálózta be Brad Pittet, mint a pók egy rovart.” Jolie és Pitt a Mr. és Mrs. Smith forgatásán szeretett egymásba 2004-ben, és Pitt csinos feleségét, Jennifer Anistont hagyta el Jolie-ért. A pár szerelme tartósnak bizonyult, hiszen azóta három közös és három örökbe fogadott gyereket nevelnek. Ugyan időről időre felmerülnek a pletykák, hogy szakítottak, de ők továbbra is kitartanak egymás mellett. 

Catherine Zeta-Jones – a kitartó

Catherine Zeta-Jones egy partin pillantotta meg a nős Michael Douglast, és azonnal eldöntötte, hogy kell neki a férfi. Nem érdekelte, hogy Douglast család várja otthon, flörtölni kezdett a híresen nőfaló és szexfüggő sztárral. Gyakran mondogatta, hogy bármeddig is tart, megszerzi magának az Oscar-díjas sztárt. Nem kellett sokat mesterkednie, hiszen Douglast megbabonázta a gyönyörű walesi színésznő, és csapot-papot otthagyott miatta.

Miért kezdenek ki házas férfiakkal az ismert hölgyek?

Összeházasodtak, két gyermekük született. Catherine kitart gégerákkal küzdő férje mellett. Igaz, az első feleség, Diandra soha nem bocsátotta meg neki, hogy szétdúlta a fészkét, napjainkban is perli exférjét. 

Julia Roberts – a pimasz

Julia Roberts a legpimaszabb fészekdúló a sztárvilágban. Amerika egykori kedvenc színésznője A mexikói forgatásán nézte ki magának a fiatal és jóképű segédoperatőrt, Danny Modert. Nem igazán esett kétségbe attól, hogy Modernek volt egy felesége. Kitartóan járt Danny nyomában, folyamatosan flörtölt a férfival, aki szinte nem is tehetett mást: megadta magát Hollywood akkori legnagyobb sztárjának. A férfi felesége gyakorlatilag tehetetlen volt. Az asszony utolsó elkeseredettségében annyit megpróbált, hogy kijelentette: nem akar válni, mire Roberts támadást intézett ellene. Egy pólóban jelent meg a nyilvánosság előtt a következő felirattal: „A Low Vera”, vagyis magyarul: „Vesztettél, Vera.” Az asszony végül megadta magát, és Roberts azóta három gyereket szült Modernek. 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top