Sztárok

Claudia megszólalt: Péter a barátom!

Liptai Claudia Hajdu Péternek vallott a körülötte kialakult botrányról. A műsorvezetőnő azt állítja: a férfi nem a szeretője, hanem a barátja.

– Ő az egyik munkatársam, akivel együtt dolgozom már négy éve, ő az egyik olyan ember, aki segített, hogy talpra álljak. Segített, hogy hinni tudjak abban: érdemes élni.

– Ő egy igazi jó barát, egy olyan ember, akiről csak azt tudom mondani, kívánom mindenkinek, hogy ismerjen egy ilyen embert. Ő az, aki mindenkinek segítő kezet nyújt , ha szüksége van rá. Ő volt az, aki – amikor a legrosszabb állapotban voltam anyu halála környékén – nem kérdezte meg, hogy mi van, csak leült velem beszélgetni, szó szerint beszéltetett úgy, hogy nem tudta, mi történt anyuval – vallott a férfiról Claudia.

– Szép lassan úgy éreztem, hogy van egy ember, akit ismerek régóta és tényleg kíváncsi rám, hogy miért vagyok ilyen rosszul. Nagyon sokáig neki sem mondtam el, hogy mi történt. Éreztem, hogy benne megbízhatok. Éppen úgy, ahogy a többi barátom, ő is segített visszanyerni a hitem, hogy érdemes másnap felkelni, hogy ha nem is lesz jobb a holnap, de más lesz. Egyszerűen úgy, mint a többi barátomnak a vállán, az ő vállán is sírhattam el a bánatom, miközben dolgoztam, mosolyognom kellett, tudtam, hogy nem fogja a gyengeségemet kihasználni. Ő volt az egyik, aki segített, hogy talpra álljak – mondta a Frizbi felvételén.

 

Claudia megszólalt:Péter a barátom!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top