Sztárok

Közleményt adott ki a TV2 Claudiáról!

Közleményben cáfolja a TV2, hogy Liptai Claudia miatt megromlott volna a kapcsolat a Mokka munkatársai között. A sajtóosztály szerint a Mokka szerető egy társaság...

Közleményt adott ki a TV2 Claudiáról!Megdöbbenéssel olvastuk a lapokban azokat az értesüléseket, amelyek meg nem nevezett, állítólagos TV2-es munkatársakra hivatkozva jelentek meg Liptai Claudiával és a Mokka szerkesztőségével kapcsolatban. A csatorna határozottan cáfolja ezeket a találgatásokat.
– A sajtóban megjelent állítások nem felelnek meg a valóságnak. Hivatkozhat bárki, bármilyen forrásra, hamisak azok a híresztelések, melyek belső konfliktusokról, vitától mérgezett munkatársi kapcsolatokról számoltak be a Mokka szerkesztőségében – nyilatkozta Koltay Tamás, a TV2 szóvivője.
– A Mokka-csapat egy nagyon profi, összetartó, egymást szerető, barátokból álló, jókedvű társaság. Ezekben a napokban, csakúgy, mint máskor, hajnaltól késő estig a megszokott komoly munka folyik. Mindenki – beleértve a műsorvezetőket és a szerkesztőket is – a tőle megszokott profi színvonalon végzi a munkáját, hogy megtartsa a műsor hosszú ideje tartó piacvezető pozícióját – mondta György Bence a TV2 aktuális műsorokért felelős vezetője.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top