Sztárok

Lejáratja magát Liptai Claudia

Kiderült, kicsoda Liptai Claudia titokzatos új kedvese. A férfi nős, gyereke van és a vörös démon kollégája a TV2-ben. Mindez az elmúlt hónapok viszontagságai után roppant rosszat tehet Liptai hírnevének.

Lejáratja magát Liptai ClaudiaLiptai Claudia egy nős, kisgyermekes férfivel csókolózott egy hetilap fotóin. A vörös démon titkos kedveséről kiderült, hogy Claudia kollégája és látszólag boldog házasságban élt a feleségével. Eddig.

Nem tudni, hogy mennyire komoly a kapcsolatuk Claudiával, mindenesetre mindez roppant rosszat tesz a vörös démon hírnevének. A Megasztár műsorvezetője sokak szerint már a túlságosan is merész Playboy-fotózással is mellényúlt, majd jött a néhai Daróczi Dávidhoz fűződő kapcsolata, ami megannyi botrány, pletyka forrása volt. Sokan megvádolták, hogy csak érdek, pr-kapcsolat volt,  majd az ügy odáig fajult, hogy Daróczi édesanyja Claudia használt bugyiját mutogatta különböző lapokban, ezzel is bizonyítva, hogy tényleg járt a fia a műsorvezetővel.

Ha mindez nem lett volna elég, most pedig az újabb botrány, hogy elcsábított egy nős férfit. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top