Sztárok

Durva fotó Bódi Sylviről – pucéran egy pasival

Bódi Sylvi nemcsak párductestű barátnőjével szerepel a napokban boltokba kerülő erotikus és kissé provokatív naptárjának lapjain, hanem a számára ideális kinézetű pasival is. A gyönyörű modell a sármos és szexi Viktorral először dolgozott együtt, ám az összhang tökéletes volt, a fotózáson izzott körülöttük a levegő

Durva fotó Bódi Sylviről-pucéran egy pasivalBódi Sylvi számára Veréb Viktor külsejében tökéletesen megtestesíti a férfi ideált. Sylvi alapvetően a latinos pasikat szereti, Viktor pedig pontosan ez a típus. Nem hiába került a jóképű fiú arcképe egy Sylvi által tervezett pólóra. A két modell már többször összefutott különböző bemutatókon, de még sohasem dolgozott együtt. Sylvi azonban gondolt egyet, és személyesen kérte fel őt legújabb, Madonna által ihletett naptárjának fotózására.
 
„Viktor jóképű, sármos és az alakja is tökéletes. Nem véletlenül tettem annak idején az arcképét egy Sugarbird pólóra, ahol a kollekció lényege az volt, hogy a kedvenc dolgaim kerüljenek az egyes darabokra. Hát én rátettem a kedvenc pasim képét” – mesélte nevetve a gyönyörű modell.
 
Sylvi és Viktor már a fotózás kezdetén azonnal egy hullámhosszra került, így egyáltalán nem kellett színészkedniük ahhoz, hogy hitelesek legyenek az erotikus szituációk.
 
„Meglehetősen extrém helyzetbe kerültünk, hiszen azok után, hogy megismerkedtünk, rögtön anyaszült meztelenül pózoltunk egymáson. Ez a szituáció még nekem is új volt. De hamar felforrósodott a hangulat a műteremben. Madonna dögös számait hallgattuk, amelytől még inkább izzott a levegő. Egyáltalán nem kellett megjátszanunk magunkat, és ez szerintem a képeken is látszik. Akkor kialakult köztünk valami, aztán a Balaton Sound-on együtt lógtunk és elcsattant az első csók is. Ám Viktor keresett divatmodell és külföldön kapott munkát, így most leginkább csak telefonon tartjuk a kapcsolatot” – árulta el Sylvi.
 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top