Sztárok

Botrányos szerelmi háromszögek a sztárvilágban

A közelmúltban kibékült egymással Bódi Sylvi és Debreczeni Zita, akik sokáig egy nagy port kavaró szerelmi háromszög tagjai voltak a milliárdos üzletemberrel, Kedves Ferenccel. Ugyan a két modell békejobbot nyújtott egymásnak, de hazánkban és a külföldi sztárvilágban akadnak olyan szerelmi háromszögek, amelynek tagjai talán soha nem felejtik el a sérelmeket és a fájdalmat.

Nincs kibékíthetetlen ellentét
Bódi Sylvi három esztendeig járt a milliárdos Kedves Ferenccel, amikor úgy döntöttek: külön folytatják. Nem sokkal a szakítás után Kedves már egy másik, hosszú fekete hajú szépség, Debreczeni Zita oldalán mutatkozott, s azonnal felröppentek a hírek, hogy esetleg éppen az új kapcsolat miatt hagyta el Sylvit.

Szilvi és Ferenc itt még együtt
Sylvi és Ferenc itt még együtt
Fotó: Sanoma-archívum/Schumy Csaba

Aztán a szerelmi háromszögben újabb fordulat következett be, amikor a sajtó megírta, hogy a milliárdos titokban szakított Zitával, és igaz szerelme, Sylvi után utazott egy egzotikus szigetre. Máig sem derült ki, hogy az egykori pár között történt-e valami, mindenesetre Kedves a hazaérkezés után kibékült Debreczeni Zitával. A történtek után a két modell között egyre mélyült az ellentét. Nyilvános eseményeken is fújtak egymásra, majd Sylvi nehezményezte, hogy ő rendezte be Kedves luxuslakását, amelyet Zita egy lakberendezési magazinban büszkén mutogatott. Ám a hajdani ellenségeskedésnek vége: a két szépség ma már közös üzletbe fogott, ruhákat terveznek.

Fotó: Sanoma Archív/Schumy Csaba
Látszatmosoly?
Fotó: Sanoma-archívum/Schumy Csaba


Megtudjuk valaha, hogy mi az igazság?

Az egyik legérdekesebb és legrejtélyesebb szerelmi háromszöget kétségkívül Gesztesi Károly hozta össze. Történt ugyanis, hogy Gesztesi együtt élt két fia édesanyjával, Nikivel, amikor egy színházi darabban fülig beleszeretett Liptai Claudiába. A színész Claudia miatt elhagyta a családját, de földrajzilag nem távolodott el tőlük. Egy telekre költöztette régi asszonyát és az újat, Claudiát, akitől Panka nevű kislánya született.

Gesztesi Károly és kislánya, Panka
Gesztesi Károly és kislánya, Panka
Fotó: Sanoma-archívum/Schumy Csaba

A helyzet állítólag számos konfliktus forrása volt, sokan például azt feltételezték, hogy Gesztesi két fiának édesanyja újra a színésztől esett teherbe. Ezt Gesztesi máig cáfolja, ám az tény, hogy Claudiával időközben elváltak, és a színész napjainkban újra a volt élettársával él, akit csak a feleségeként emleget.

Két év, két válás, két esküvő
Ördög Nórát hétévnyi együttjárás után vette feleségül egy tehetséges RTL-es producer. A pár világraszóló lakodalmat tartott a Normafánál; a menyasszony ruháját Náray Tamás tervezte.

Nóra és  férje  itt még együtt, egy díjátadón
Nóra és férje itt még együtt, egy díjátadón
Fotó: Sanoma-archívum/Szabó Lilla

Négy hónap telt el, s már nem éltek együtt, hiszen Nóra a Playboy-fotózásán fülig beleszeretett a sztárfotósba, Nánási Pálba. A világraszóló esküvő óta mindössze két esztendő telt el, de az egykori házastársak már mindketten mással boldogok: Nóra a közelmúltban hozzáment Nánásihoz, míg exférje szintén újraházasodott.

Rajtakapták őket
Pár évvel ezelőtt hatalmas vihart kavart, hogy Geszti Pétert egy koncerten lefotózták, miközben Gregor Bernadettel csókolózott. A sztár ugyanis abban az időben papíron még Gryllus Dorka férje volt.

Geszti Péter és Gryllus Dorka 2003.ban
Itt még minden rendben – Geszti Péter és Gryllus Dorka 2003-ban
Fotó: Sanoma-archívum/Fábián Olga

Ugyan később kiderült, hogy Geszti és Gryllus között akkor már nagyon megromlott a kapcsolat, de a hírek szerint Gregor azóta sincsen éppen a legjobb barátságban Gryllus Dorkával.

Örök ellenségek maradnak
Külföldön kétségtelenül az egyik leghíresebb szerelmi háromszög Angelina Jolie, Brad Pitt és Jennifer Aniston között szövődött. Noha már hat esztendő is eltelt, mióta Brad Pitt elhagyta bájos és imádott feleségét, Jennifer Anistont a dögös Angelina miatt, akibe a Mr. és Mrs. Smith forgatásán szeretett bele. Pitt hosszú évekig tagadta, hogy valaha is megcsalta volna Anistont, de Jolie két éve végül bevallotta, hogy bizony, volt ám házasságtörés a javából.

Botrányos szerelmi háromszögek a sztárvilágban

Ugyanis Pitt-tel már akkor lefeküdtek, amikor a színész még Aniston férje volt. Jennifer később
rossz fejnek nevezte Jolie-t a vallomás miatt. Szinte teljesen biztos – mivel a két sztár híresen gyűlöli egymást –, hogy ők aztán soha az életben nem bocsátanak meg egymásnak.

A szépség győzött
Ahogyan Linda Evangelista sem volt képes soha megbocsátani Salma Hayeknek. A topmodell ugyanis éppen gyereket várt az üzletember François-Henri Pinault-tól, amikor Salma elcsábította, és szintén teherbe esett a férfitól. Az előbbi egy kisfiút, az utóbbi egy kislányt szült, és Pinault végül a mexikói szépséget választotta, míg Evangelista fiát még a nevére sem vette…

Linda Evangelista és fia, Augustin James
Linda Evangelista és fia, Augustin James
Pinault inkább Salma Hayeket választotta
Pinault inkább Salma Hayeket választotta

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top