Sztárok

Máris szakított a Barátok Közt sztárja?

A legfrissebb hírek szerint már nincs együtt szerelmével a Barátok Közt szőke szépsége, Kardos Eszter. A fiatal színésznő a nyarat már egyedül töltötte.
Fotó: RTLKlub.hu
Fotó: RTLKlub.hu

A legnagyobb titokban szakított tizenhat évvel idősebb szerelmével Kardos Eszter. A Barátok Közt szőke szépségét megviselte a szakítás, nem is szívesen beszél róla, csak legközelebbi barátai, családtagjai tudnak arról, hogy újra szabad a szíve. Eszter és kedvese a nyáron már nem is csináltak közös programot, a színésznő szüleivel nyaralt. Pedig korábban még szerelmesen nyilatkozott a férfiról, s azt is kifejtette, hogy nem zavarja a tetemes korkülönbség. Sőt, Eszter kisbabára vágyott. 

 – Ez érdekes dolog! Szerintem nincs ezzel semmi baj, csupán azért tűnik soknak, mert én még csak tizenhét vagyok. Az évek múlásával egyre kevésbé szúr majd szemet. Különben is fel van fújva ez az életkor dolog. Rengeteg hozzánk hasonló pár van, akadnak egészen extrém esetek is!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top