Sztárok

Szerelem, szex, balhék a tehetségkutatókban

A héten indul a Megasztár 5., majd a jövő héten az X-Faktor, tele tehetségekkel, esetleges konfliktusokkal, drámákkal, nagy érzelmekkel, és könnyen lehet, hogy sok-sok szerelemmel. Az elmúlt esztendőkben ugyanis nem csupán fényes karrierek kezdődtek egy-egy tehetségkutatóban, hanem szerelmek is szövődtek, sőt házasságok köttettek. Ki tudja, talán hamarosan újabb csodálatos szerelmeknek lehetünk tanúi a képernyőn keresztül.

Talán nemcsak a dal, de az érzelmek is szárnyalni fognak az X-Faktorban és a Megasztár 5-ben. A tehetségkutató versenyek ugyanis nem csupán egy fényes karriert indíthatnak el, hanem az összezártság, a közös cél, a felfokozott hangulat okán könnyen és szinte pillanatok alatt fellángol a szerelem is. Az elmúlt esztendőkben megannyi hirtelen, tehetségkutatóban szárba szökött szerelmet láthattunk, ezek közül volt, ami magas hőfokon égett, de hamar kialudt, de volt olyan is, ami – noha botrányosan indult – kiállta az idő próbáját, és a felek azóta összeházasodtak, és családot is alapítottak. 

2003-ban indult a Megasztár első szériája, itt találkozott Pély Barna, a tehetségkutató zsűritagja Galambos Dorinával, a sztárságra áhítozó énekesnővel. Szinte azonnal egymásba szerettek. Noha sokan mondogatták: érdekkapcsolat ez csupán, az idő őket igazolta, hiszen hét esztendő után is imádják egymást. Az utóbbi időben eltűntek a közönség szeme elől, elegük lett abból, hogy a magánéletükön csámcsognak.

Pély Barna és Galambos Dorina
Pély Barna és Galambos Dorina
Fotó: Sanoma-archív/Besenyei Gergely

A tehetségkutató második része még ennél is több izgalmat és szerelmet tartogatott. Csak úgy tomboltak a szerelemhormonok! Tóth Gabi először Bálint Ádámmal kavarodott össze, majd beleszeretett Palcsó Tamásba. A pár hónapokig járt együtt, de szerelmük végül nem állta ki az idő próbáját, azóta már mindketten több kapcsolaton is túl vannak.

Fotó: Sanoma Archív/Németh Gabriella
Tóth Gabi és Bálint Ádám
Fotó: Sanoma-archív/Németh Gabriella
Fotó: Sanoma Archív/Németh Gabriella
Tóth Gabi és Palcsó Tomi
Fotó: Sanoma-archív/Németh Gabriella

A verseny győztese, Molnár Ferenc Caramel Bartók Esztert csábította el. A pár együtt költözött be az énekes nyereménylakásába is. Három évig éltek együtt a legnagyobb szerelemben, de ahogyan Eszter fogalmazott: elfáradt a kapcsolatuk. A sors fintora, hogy Caramel új kedvese szinte a megszólalásig hasonlít Eszterre… 

Fotó: Sanoma Archív/Csibi Szilvia
Fotó: Sanoma-archív/Csibi Szilvia

A legnagyobb port a Megasztár 2. idején kétségtelenül a női műsorvezető és sikeres manöken, Görög Zita és a műsor koreográfusa, Seres Attila szerelme kavarta. A pár eleinte hevesen tagadta a románcot, hiszen Attila akkoriban még nős ember volt. Aztán mégiscsak sikerült őket lefotózni, és tovább nem tagadhatták: szeretik egymást. Noha nekik sem jósoltak nagy jövőt, mondván, csak felszínes érzelmek, fellángolás köti őket össze, ők erre alaposan rácáfoltak. Zita, aki az egyik legsikeresebb magyar modell – és karrierje csúcsán volt –, azonnal sutba dobta a karrierjét, hogy családot alapítson. Zitának és Attilának ma már két kisgyereke van: Milán és Lotti, és noha hivatalosan nem házasodtak össze, napjainkban is imádják egymást.

Fotó: Sanoma Archív/press.TV2.hu
Görög Zita és Seres Attila
Fotó: Sanoma-archív/press.TV2.hu

A Megasztár 3-ban újabb nős férfi „kelt el”. Újra botrányt keltett, hogy 2006 tavaszán a tehetségkutató második helyezettje, a kétgyermekes Varga Feri beleszeretett Balássy Bettybe. Az énekes szinte pillanatok alatt faképnél hagyta a feleségét, és összeköltözött Bettyvel, akit sokan elítéltek, amiért elcsábított egy nős férfit. Ám az élet ezúttal is őket igazolta. Összeházasodtak, szép karriert futottak be közösen, és már a családalapításon gondolkodnak.

Fotó: Sanoma Archív/Schumy Csaba
Balássy Betty és Varga Feri
Fotó: Sanoma-archív/Schumy Csaba

 

A Megasztár 4. egy nemkülönben botrányos viszony kezdetét jelentette. Itt ismerkedett meg ugyanis Hien Mester Tamással, aki a műsor zsűritagja volt. A műsor idején természetesen még semmi sem történt közöttük, de a közelmúltban többen látták őket csókolózni. A két érintett hevesen tagadja, hogy bármilyen komoly kapcsolat lenne közöttük.

Hien és Mester Tamás
Hien és Mester Tamás
Fotó: Sanoma-archív/Szabó Lilla

 

Csupán kaland volt 2008-ban a Csillag születik két kiscsillaga, Kovácsovics Fruzsina és a 4 For Dance tagja, Bárány Kristóf között is. Az énekesnő és Kristóf románca végül barátsággá szelídült.

Kovácsovics Fruzsina és Bárány Kristóf
Kovácsovics Fruzsina és Bárány Kristóf
Fotó: Sanoma-archív/Gálos Samu Mihály

 

Külföldön a X-Factor számít az első számú szerelmi fészeknek a tehetségkutatók körében. A műsor egyik felfedezettjével csalta meg többször is a feleségét a zsűritag és világsztár Ronan Keating, valamint a 2008-as győztes, Alexandra Burke a műsor során hódított el egy kétgyermekes apát D’Andrét a családjától.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top