Sztárok

Csalással gyanúsítja saját feleségét a színész

Mel Gibson arra kérte a bíróságot, hogy foglalják le egykori kedvese fiának laptopját, mert úgy gondolja, hogy a nő manipulálta az ellene felhasznált felvételeket.

Csalással gyanúsítja saját feleségét a színész

 

A színész ügyvédei azért fordultak a Los Angeles-i Bírósághoz, hogy bizonyítékot szerezzenek Oksana Grigorieva ellen.  Az orosz színésznő ugyanis véleményük szerint manipulálta a TMZ-nek kiszivárogtatott hangfelvételeket, melyek rögzítették Mel életveszélyes fenyegetéseit és verekedését. A színész állítólag kivégzéssel fenyegette volt barátnőjét, annak 12 éves fiát és közös lányukat, a kilenc hónapos Luciát.  Gibsonék szerint Grigorjeva a nyilvánosságra hozatal előtt még zsarolta is a hangfelvételekkel a színészt, aki bár tagadja, hogy kiverte a nő fogát, azt elismeri, hogy kezet emelt rá. A feleségét verő Gibson büntetlenségét mindenesetre nehéz lesz bizonyítani, valószínűleg ezért kezdtek támadásba a jogászok. A minap viszont Oksana is elvesztett egy koronatanút, mert elhunyt a pár kislányának dadája, aki fültanúja volt a színész kirohanásainak.
save

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top