Sztárok

1 millió dollárért adta el börtön sztoriját Lindsay Lohan!

Habár 90 napig kellett volna börtönben lennie a fiatal, lecsúszott színésznőnek, Miss Lohan 13 nap után szabadulhatott a fegyházból és átszállították egy kaliforniai rehabilitációs intézetbe. Lohan azonban így sem járt rosszul: 13 napos elzárásával 1 millió dollárt keresett!

1 millió dollárért adta el börtön sztoriját Lindsay Lohan!A színésznő ugyanis eladta első börtön utáni interjúját az amerikai OK! Magazinnak, összesen 1 millió dollárért.  Az interjúra már a jövő héten sor kerülhet, mivel a rehabilitációs intézetben nincsenek olyan szigorú szabályok, mint a börtönben. Közben az intézetből is egyre több információt szivárogtatnak ki az ott dolgozók és a lecsúszott páciensek. Lohan orvosai úgy gondolják, hogy a színésznő azért drogozik, mert pszichés problémái vannak és törődésre, odafigyelésre van szüksége. De a Lohan család nem az érzékenységéről híres. Lindsay édesanyja csak a dollármillióktól boldog, ezért máris lekötött két filmszerepet lányának, aki a rehab után azonnal forgatni kezd. Sőt, a közös anya-lánya terápiás beszélgetéseken sem hajlandó ott lenni, holott az orvosok közölték vele, a lányának most egy anyára és nem egy marketingesre van szüksége.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top