Sztárok

Még idén összeházasodik a színészpáros

Egyszer már megpróbálta együtt Sienna Miller és Jude Law, ám akkor a férfi hűtlensége miatt az esküvőjük meghiúsult. Idén a legnagyobb titokban újra kibékültek és barátaik már az esküvőről suttognak.

Jude azzal próbálja meg bebizonyítani Siennának, hogy mennyire komolyak a szándékai, hogy vásárolt kettejüknek egy 3,5 millió fontot érő luxusvillát. A páros 10 hónapja kezdett újra randevúzni, de Sienna – a korábbi csalódás miatt -, csak nehezen tudott újra bízni a férfiban. Jude azonban eldöntötte, mindent megtesz, hogy elnyerje Sienna kezét.

„Ez egy igazi ékszer a ház, észak Londonban. Mielőtt Jude megvásárolta volna az ingatlant, megmutatta Siennának, aki be akart szállni a vételárba, azonban a férfi nem engedte. Annak ellenére, hogy ő vette meg a házat, a villa mindkettőjük nevére került. Jude ezek után azt reméli, hogy a következő papír, amit aláírnak, az már a házassági okirat lesz.” – mondta egy forrás.

Még idén összeházasodik a színészpáros

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top