Sztárok

Magányos a világ legnagyobb pénisze-fotó

Jonah Falcon minden férfi irigységének tárgya. A negyven esztendős New York-i írónak van ugyanis a legnagyobb pénisze a világon! Ám ennek ellenére Jonah még nem találta meg az igazit, pedig már nagyon nősülne.

Jonah Falcon igazi sztárnak számít Amerikában, a negyven esztendős színész-író ugyanis bekerült a Guinness rekordok könyvébe is nem mindennapi méretével. Jonah ugyanis a világ legnagyobb péniszének büszke tulajdonosa! A negyvenéves férfi szerszáma ugyanis nyugalmi állapotban 24 centi, míg ha felizgul, akkor 34! Ezt a hivatalos adatok szerint eddig egyetlen férfinak sem sikerült túlszárnyalnia. Noha azt hihetnénk, hogy Jonah minden nő álma, a férfi napjai csendes magányban és boldogtalanságban telnek. Ugyanis hiába bevetésre kész a csodafegyver, használatlanul hever Jonah nadrágjában.

– Évek óta keresek egy normális nőt, de egyszerűen nem találok.  Pedig nagyon szeretnék gyereket. Csak az a baj, hogy a nők meglátják és elfutnak ijedtükben – mondta el Jonah, aki szép szavai ellenére azért nem él visszafogott életet. Jonah ugyanis megpróbált meggazdagodni férfiasságából, pornófilmekben is szerepelt egy időben, de aztán visszatért az íráshoz. Több önéletrajzi könyvet is kiadott. 

 

Magányos a világ legnagyobb pénisze-fotó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top