Sztárok

Exkluzív! Selena Gomez: “Én is voltam pattanásos kamasz lány”

Mindössze tízéves volt, mikor először állt kamera elé. Az ismertséget a Varázslók a Waverly helyből című sorozat hozta meg számára, amely a Disney Csatornán fut. Énekes-színésznő, akinek a Naturally című videoklipjét több mint 52 millió ember látta a YouTube-on. Egy hónapja pedig Budapesten forgatta új mozifilmjét. A kamaszok első számú kedvence, Selena Gomez exkluzív interjút adott a Nők Lapja Cafénak.

Exkluzív Selena Gomez: „Én is voltam pattanásos kamasz lány”– A Varázslók a Waverly helyből egyes epizódjaiban már sok híresség felbukkant. Van közülük kedvenced?
Őszintén mondhatom, hogy egyértelműen Shakira volt a kedvencem, mert igazi profi és nagyon édes. Nagy felfordulást csinált, és izgult is a felvétel előtt, de igazi megtiszteltetés volt, hogy vállalta a szereplést.

Ha jól tudom, imádod a Jóbarátok sorozatot. Rachel- vagy Monica-rajongó vagy?
Mindegyiküket imádom, de talán Chandler vagy Monica a kedvencem. Azt hiszem, inkább Monicával tudok azonosulni, mert néha én is tisztaságmániás vagyok.

Van esetleg olyan brit színész, akivel szívesen dolgoznál együtt?
Imádom Keira Knightley-t. Ó, istenem, és odavagyok Carey Mulliganért! Shia LaBeouffel jár, aki szerintem irtó jó pasi. Amikor először hallottam, hogy barátnője van, azt mondtam: „Na ne!” De aztán megtudtam, hogy Carey Mulligan az, és akkor már azt mondtam: „Ja, akkor oké!” Nagyon szeretem őt.

Számos ismert emberrel dolgoztál már együtt, izgulsz még egy-egy nagy találkozás előtt?
Persze! Az ember ideges lesz, ha egy általa nagyra tartott színésszel vagy zenésszel találkozik. Jelenleg épp Nicole Kidmannel dolgozom együtt a Monte-Carlo című filmben. Hihetetlen kisugárzása van!

Zenészként is sokszor fellépsz. Van listád őrült dolgokról, amelyekre a színfalak mögött szükséged van?
Némi tea, és általában citromot és savanyúságot eszem. Ja, és állandóan olívaolajat iszom fellépés előtt. Valamint mindig nálam van a kedvenc csizmám. Ez nagyon fontos, mert minden fellépésemen viselem. Még nem estem el benne, szerencsés darab.

A legtöbb dalod a szerelemről szól, és persze a fiúkról…
Igen, ez a téma foglalkoztatja leginkább a tinédzsereket. Valójában ez a legfontosabb dolog az egész világon. Azért írok ilyen érzésekkel, mert fontos a rajongóimnak, hogy azonosulni tudjanak a zenémmel.

Tizennyolc éves vagy, már túl vagy a kamaszkoron. Neked is ugyanolyan problémáid voltak, mint az átlagos tinédzsereknek?
Persze! Nekem is ugyanolyan problémáim voltak, mint akármelyik tinilánynak. Voltak és vannak pattanásaim, ezért arra nagyon odafigyelek, hogy minden reggel és este meglegyen a tisztítás, tonizálás, hidratálás rituáléja. Amikor azt hallom, hogy sok lány utálja a testét, a külsejét, az mindig kiakaszt. Az én szememben az önbizalom az igazi szépség.

Ha már az arcápolásról van szó, a színésznőket szívesen fotózzák smink nélkül. Nem mérgelődsz, ha megjelenik egy ilyen kép rólad az újságban?
Ha nem dolgozom, nem bajlódok a sminkkel. Nem aggódom amiatt, hogy az emberek így látnak! Elvégre Isten adta nekünk a testünket. Miért félnék hát megmutatni?

Exkluzív Selena Gomez: „Én is voltam pattanásos kamasz lány”


Mi a legkínosabb dolog, amit meg kellett csinálnod a tévében?
Csak tizenkét éves voltam, amikor túlestem az első csókjelenetemen. Nagyon izgultam, mivel még soha senkivel nem csókolóztam azelőtt a való életben sem. Ez a Zack és Cody élete című sorozatban történt, és Dylan Sprouse-t kellett megcsókolnom. Iszonyatosan izgultam!

Mi volt a legfurcsább hely, ahol felismert egy rajongód?
Ha hiszed, ha nem, egy mozi vécéje. Még a film előtt kimentem a mosdóba, és hirtelen megjelent egy fej a fülke ajtaja alatt. Annyit tudtam kinyögni, hogy „ó, helló!”. De jó fej volt a lány. Megvárta, míg végeztem, aztán kapott tőlem egy fényképet és egy autogramot.

Ez a Varázslók 3. évadja. Szerinted meg fogod valaha unni ezt a sorozatot?
Nagyon szeretem Alexet játszani, és már két hét szünet után is hiányzik! Sosem érzem magam fáradtnak. Pont annyira szeretem, mint eddig is. Sőt, azt mondanám, hogy egyre jobban szeretem. A Disney Csatorna felkérése hozta meg nekem a nagy áttörést, szóval ez igazi áldás. És a filmben szerepelni is fantasztikus volt. Borzasztó szomorú leszek, ha egyszer véget ér a sorozat, mivel ez igen fontos része volt az életemnek. Így legalább a képernyőn kiélhettem a rosszcsont énemet.

Névjegy
Selena Gomez

Selena 1992-ben született Texasban. Szülei 1995-ben elváltak, ő azóta is az édesanyjával él Los Angelesben. Karrierjét a Barney és barátai című – gyerekeknek szóló – sorozatban kezdte, majd több mozifilmben kapott szerepet. 2007-ben kezdődött a Varázslók a Waverly helyből című Disney-sorozat, amelynek ő az egyik főszereplője. Selena a világ legfiatalabb UNICEF-nagykövete. 2009-ben megjelent az első szólóalbuma. 2010. június 20-án mutatták be a Round & Round című videót, amelyet Budapesten forgatott. 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top