Sztárok

Gyermeket szeretne a világ legszexisebb nője

Alig néhány héttel az esküvője után már gyermeket szeretne a világ legszexisebb nőjének választott Megan Fox.

Gyermeket szeretne a világ legszexisebb nőjeMegan Fox és a Beverly Hills 90210 egykori sztárja, Brian Austin Green júniusban házasodott össze Hawaiin.

A ceremónián csak a pap és a szerelmespár volt jelen, valamint Brian előző kapcsolatából született fia, a nyolcéves Kassius. A házaspár a mézeshetek után adott első interjújukban elmondták, már a közös gyermeket tervezgetik, és szeretnék, ha minél hamarabb bekopogtatna hozzájuk a gólya.
A 24 éves színésznő elmondta: már most is anyának érzi magát.

„Amióta együtt vagyunk Briannel, mindig is úgy kezeltem a fiát, mintha az én fiam is lenne. Úgy érzem, készen állok arra, hogy saját gyermekem szülessen” – mondta az interjúban Megan, aki a férjével együtt már elkezdte kialakítani a gyermekszobát Los Angeles-i villájukban.

„Megan nagyon felelősségteljes nő. A férfiak csak a szexszimbólumot látják benne, de én látom azt a nőt is, aki elmegy a fiamért az iskolába, aki megírja vele a házi feladatot, aki elviszi fagyizni. Jobb feleséget nem is kívánhatnék” – ecsetelte Brian Austin Green.

Megan azt mondja, 24 évesen nem érzi úgy, hogy fiatal lenne az anyasághoz. „Ez szerintem nem korfüggő. Azt érzem, hogy már megértem arra, hogy életet adjak egy gyereknek, és egyébként sem akarok úgy járni, mint sok színésznő Hollywoodban, akik feláldozták az anyaságot a karrierjükért, és 40 évesen azon kapják magukat, hogy nincs senkijük.”

Gyermeket szeretne a világ legszexisebb nője

Névjegy
Megan Fox
Fiatalon kezdett modellkedni, majd 1999-ben a színészkedés kezdte érdekelni. Első szerepe a Karibi vakáció volt 2001-ben, majd 2006-ban megkapta a Transformers egyik főszerepét, amely 2007 legsikeresebb filmje lett a mozikban, és meghozta neki a világhírnevet. Megan Fox volt az Emporio Armani fehérnemű és az Armani Jeans nemzetközi kollekció arca a 2010-es évben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top