Sztárok

Erdélyi Mónika kiborult külseje miatt

Erdélyi Mónikát nagyon bántja, hogy súlyán és külsején élcelődnek a különböző napilapok. A műsorvezető már szinte őrjöngve fogadja az újságírókat, akik súlyáról vagy ruhájáról akarják faggatni.

Erdélyi Mónika kiborult külseje miattNem elég, hogy hetek óta Erdélyi Mónika testsúlya a téma a lapokban, a Blikknek már az is feltűnt, hogy az RTL Klub műsorvezetője sajátosan értelmezi a dress codot különböző rendezvényeken. Mónikát azért szólták meg, mert egy elegáns rendezvényen ugyanabban a ruhában jelent meg, amiben az RTL Klub Reggelijét  vezette reggel. Az öltözet ráadásul egy kockás ing és egy farmer volt…

Mónika névtelenül nyilatkozó kollégák szerint nagyon megsínyli, hogy nem hagyják békén.

– Már szinte sírógörcse van és ordít, ha egy újságíró felhívja egy-egy súlyával vagy a külsejével kapcsolatos cikk miatt.  Mónika nagyon csinos, és ad magára, két gyerek mellett nem könnyű úgy kinézni mint azok a cicababák, akik az ilyen rendezvényeken megjelennek és az életük másról sem szól mint a kozmetikusról meg a fodrászról – mondta el névtelenül Mónika kollégája. 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top