Sztárok

10 titkos sztáresküvő

SMS-ben bejelentett, kamuból elhalasztott, kerti partinak álcázott... Ó, ezeknek a celebeknek még az esküvőik is milyen eredetiek!

Bruce Willis és Emma Heming
Saját szigetén tartotta a menyegzőt
Két nappal 54. születésnapja után, tavaly márciusban az akciósztár feleségül vette 22 évvel fiatalabb modell barátnőjét. Az esküvőt a Turks and Caicos karibi szigetcsoporton tartották a szűk család és közeli barátok körében. Willisnek nem okozott gondot kizárni a nyilvánosságot, ugyanis saját szigetrésze van a paradicsomi vidéken, és csak azt enged be, akit jónak lát. A ceremónia előtt egy nappal befutott exe, Demi Moore is Ashton Kutcherrel, mert „kölcsönkenyér visszajár”. Ezt úgy kell érteni, hogy Willis is jelen volt Demiék 2005-ben tartott lagziján.

10 titkos sztáresküvő

Salma Hayek és François-Henri Pinault
Valentin-napon házasodtak
A mexikói színésznő és milliárdos üzletember kedvese 2008 nyarán, eljegyzésük után nem sokkal szakítottak. Hogy miért? Mert kemény meló a távszerelem. Amíg a munkaalkoholista pasi Párizsban tette a dolgát, addig a szalmaözvegy Hollywoodban forgatott. Aztán újra összejöttek, és 2009-ben, Valentin-napon, nagy titkolózások közepette házasságot kötöttek a párizsi városházán. De hogy a sztárvilág is örüljön, két hónap múlva Velencében, egy karneváli stílusú buli keretében újra kimondták az igent, immár több száz vendég jelenlétében.    

10 titkos sztáresküvő

Mariah Carey és Nick Cannon
42 nap után összeházasodtak
Mindössze hat hét randizást követően, minden előzetes bejelentés nélkül az énekesnő 2008. május elején férjhez ment 11 évvel fiatalabb színész-rapper szerelméhez. Még a barátaik is csak hüledeztek. Állítólag Mariah Bye-bye című klipje forgatásán jöttek össze, amelyet Cannon rendezett. A titkos frigyre a Bahamákon került sor. Annyira imádják egymást, hogy idén májusban újra elmondták házassági esküjüket, és terveik szerint minden évben újra és újra megismétlik. Cuki.

10 titkos sztáresküvő

Jessica Alba és Cash Warren
Pocakosan az oltár előtt
Esküvő két tételben! Az elsőt suttyomban tartották meg a Beverly Hills-i törvényszék házasságkötő termében, zárt ajtók mögött 2008 májusában, 40 perccel házassági kérvényük benyújtása után. Senkit nem hívtak meg. Azért döntöttek így, mert a bombázó színésznő már nyolc hónapos terhes volt, és érthető módon nem vágyott nagyobb felhajtásra. Egyszerű alkalmi ruhában álltak az anyakönyvvezető elé. Aztán öt hónap múlva már a családtagok és a barátok bevonásával megtartották a nagyszabású változatot is. 

10 titkos sztáresküvő   

Gisele Bündchen és Tom Brady
A kutyák voltak a koszorúslányok
2009 februárjában a pasik nagy bánatára elkelt a brazil szupermodell. A Santa Monica-i katolikus templomban esküdtek egymásnak örök hűséget az amerikaifutball-sztárral. Csak pár haver és a fontosabb családtagok voltak jelen, valamint Gisele kutyái, amelyeket a menyasszony elefántcsontszínű Dolce & Gabbana ruhájához illően öltöztettek fel. A nagyon rövid és bensőséges szertartást követően az egybegyűltek a pár Los Angeles-i házához hajtattak, ahol egy „szerény” uzsonna keretében ünnepeltek tovább.

10 titkos sztáresküvő

Scarlett Johansson és Ryan Reynolds
Elszöktek a sajtó elől
A színészpár cselhez folyamodott, hogy kizárják a sajtót és a kéretlen kíváncsiskodókat az esküvőjükről. A 2008 májusában tartott eljegyzésükön bejelentették, hogy szeptemberben megesküsznek, de augusztusban elhalasztották a nagy eseményt. Döntésüket azzal magyarázták, hogy az elnökválasztási kampány miatt – amelyben a színésznő ikertestvére szerepet vállalt – tolták el az időpontot jövő tavaszra. A halasztás kamu volt, szeptember végén Scarlették átszöktek Kanadába, és egy Vancouverhez közeli szállodában a Reynolds família néhány tagja jelenlétében megtartották a titkos nászt.

10 titkos sztáresküvő          

Harrison Ford és Calista Flockhart
Megvárták, míg megöregszenek
Nyolc év együttélés után a 67 éves Indiana Jones és a 45 éves Ally McBeal úgy gondolta, itt az idő! Esküvőjükön meg akarták kímélni magukat a médiafelhajtástól, ezért a zajos Los Angeles helyett a csendes Új-Mexikót jelölték ki frigyre lépésük színhelyéül. Ugyanis Ford jelenleg ott forgatja Cowboys and Aliens című moziját, és a paparazzók is jó messze vannak. Két felvétel között a pár elszaladt a helyi anyakönyvvezetőhöz bejelentkezni, majd a forgatás szünetében, június közepén papíron is egymáséi lettek. 

10 titkos sztáresküvő  

Novák Péter és Horváth Andrea
Először baba, aztán lakodalom
A műsorvezető-zenész és párja gyermekük megszületése óta tervezték, hogy egyszer majd, ha idejük engedi, összeházasodnak. Éppen egy éve, amikor a kisfiú már 2 éves volt, kerítettek sort a ceremóniára. Novák elképzelhetetlennek tartotta, hogy körülöttük lábatlankodó újságírók és fotósok jelenlétében ünnepeljenek, így a legnagyobb titokban, családi házuk kertjében esküdtek meg.  

Geszti Péter és Ditz Edit
Kerti partinak álcázott menyegző
A rapmester-reklámszakember és várandós kedvese úgy gondolták, hogy nem kérnek a házasságterem zárt és elhasznált levegőjéből és az ünneplő tömegből. Plusz még kitalálták azt is, hogy meglepetéslagzit rendeznek. 2008 szeptemberében előbb a meghatódottságtól szipogó családtagok jelenlétében összeadták őket a kertjükben, aztán várták a „kerti partira” invitált, vagyis megtréfált ismerőseiket. A barátok alig ocsúdtak fel meglepetésükből, máris jött a második. Gesztiék közölték, hogy jövő tavasszal gyermekük születik.  

Fotó: Sanoma Archív/Szabó Lilla
Fotó: Sanoma-archívum/Szabó Lilla

 
Kovács Ági és Gábor
SMS-ben értesítették a családot

Alig egy hónapja történt: olimpiai bajnok úszónőnk barátai egy délután SMS-t kaptak, amelyből megtudhatták, hogy Ági és szerelme fél órája egybekeltek. Az ifjú férj kilétéről nem sikerült megtudnunk semmit, még a vezetéknevét sem. Amúgy az ő ötlete volt, hogy a polgári szertartást meghitt családi körben bonyolítsák le, de Ági vágya, a nagyszabású ceremónia is megvalósul. Jövő tavasszal a templomi esküvőre a széles baráti kör is meghívót kap.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top