Sztárok

Szexi fotók! Nővel élvezkedik a magyar modell

Bódi Sylvi ismét levetkőzött, hogy megmutassa magát új, szeptemberben megjelenő naptárján. A modell erotikus, finom érzékiséget tükröző, ám enyhén provokatív fényképsorozatát kedvenc popikonja, Madonna munkássága inspirálta. Ezúttal Sylvi az egyik barátnőjét is bevonta a fotózásba, így néhány fényképen két gyönyörű meztelen test látható.

Sylvi immár nyolcadik alkalommal készíttetett erotikus naptárat, a fényképsorozathoz pedig barátját, Tombor Zoltán fotóművész kérte fel.
A modell Lakatos Márkkal közösen találta ki 2011-es naptárjának témáját, amely végül közös megegyezéssel mindkettejük nagy kedvence, Madonna híres fekete-fehér fotóinak feldolgozása lett.
 
„Imádom Madonnát. Szeretem a zenéjét, értékelem az egészségtudatos életmódját, hogy odafigyel a testére és a külsejére, és nagyon tetszik, hogy mindig meg tud újulni. Azt gondolom, sok bennünk a hasonlóság, így minden szempontból tökéletesnek találtam a témát” – mesélte Sylvi.
A fotózás során Sylvi többnyire ruha nélkül, hangsúlyos kiegészítőkkel pózolt a kamerák előtt. Egyes képeknél pedig barátnőjével, Nikivel közösen mutatták meg, milyen a finom erotika.
 
„Ez az első alkalom, hogy más is szerepet kap a naptáromon, de csak néhány fotó erejéig. Szerettem volna egy párductestű lányt magam mellé, aki történetesen az egyik barátnőm, Niki lett. A fényképek az ízlésesség határán belül nagyon érzékiek lettek” – mondta a modell, akinek a naptárját szeptembertől lehet megvásárolni a boltokban.

 

Nővel élvezkedik a magyar modell

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top