Sztárok

Caramel borotvált mellkast villant – videó!

A Sugarbird divatbemutatóján jártunk, ahol összefutottunk SP-vel, az önarcképét reklámozó Király Viktorral és a csupasz mellkasát kivillantó Caramellel.

A Horváth Éva, Bódi Sylvi, Zimány Linda és Dukai Regina neve alatt futó Sugarbird divatbemutatóján forgatott az NLC csapata. A kifutón végigvonultak a Megasztár egykori versenyzői is, akik a maguk által kreált ruhadarabokat mutatták be. Hien és Király Viktor például saját arcképével fémjelzett pólót dobott a piacra, míg Caramel a borotvált mellkasát villantotta ki a kifutón. A bevásárlóközpontban tartott bemutatóra ellátogatott a fiatalok zenei messiása, SP – Éder Krisztián – is, aki ugyan még csak két éve robbant be a zenei életbe, mégis úgy érzi, már tíz éve aktív rajongóbázist tudhat maga mögött. A tinik kedvencét arról is faggattuk, hogy milyen érzés volt legyőzni Ákost a VIVA Cometen. Mindent egybevetve a divatbemutató a szokásos celeb-magamutogatásba csapott át. A közel egyórás késéssel kezdődő rendezvényen boldogan pózoltak a Jóban Rosszban fiatal színésznői és a modell szépségek is, akik elmondták, mennyire örülnek, hogy saját üzletet nyithattak a belvárosi bevásárlóközpontban…

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top