Sztárok

Minden éjszaka fuvolázik az ágyban a magyar sztár

Pikáns dolgot árult el magáról hazánk legnépszerűbb és legcsinosabb fuvolaművésze, Horgas Eszter. A szőke szépség Jakupcsek Gabriella műsorában elárulta, hogy kedvenc hangszerével bújik ágyba...
storytv4.sajtoklub.tv
storytv4.sajtoklub.tv

Horgas Eszter fuvolaművésznő számára minden koncertje egy külön ünnep, amikor arra készül, arra hangolódik rá egész nap. Hamarosan különleges megtiszteltetés éri, hiszen a nyolcszoros Grammy-díjas Natalie Cole oldalán léphet fel a legendás énekesnő budapesti koncertjén.

 

„Pont pár hete megnéztem egy DVD-jét, és azon kaptam magam, hogy kapkodtam be a kis pálinkákat, hogy ja, hát én nem állok színpadra ezzel a művésznővel, hát egy csoda ez a nő! Ilyen nincs, ez nem megtanulható!” – mesélte a fuvolaművésznő, aki nagy megtiszteltetésként éli meg a lehetőséget, és nagyon izgul a fellépés miatt. Elmondása szerint minden koncert különleges élmény számára; sokszor egy kisebb fellépés ugyanannyit vagy többet is adhat, amikor közelebb érzi magához a közönséget:

„Fantasztikus élmény, amikor értik a zenédet, amikor azt látom, ha kinézek, hogy elsírja magát valaki” – mondta el a szőke szépség, aki bizony más, pikáns dolgot is elárult magáról: nevezetesen azt, hogy minden éjszaka fuvolázik az ágyban, és bizony kedvenc hangszerével bújik ágyba mindennap.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top